Miros neplacut... substanta penis
Buna, as avea si eu o problema...am 19 ani si am avut un singur partener sexual activ toata viata...problema mea este ca inainte de actul sexual propriu-zis eliminam o substanta din penis care avea un miros foarte urat...si era cam stanjenitor...mentionez ca nu am dureri sau alte probleme...am facut multe teste de urocultura care nu indicau nici o boala...intrebarea mea este cum as putea sa rezolv aceasta problema care nu ma afecteaza fizic ci mai mult psihic...Multumesc anticipat de raspunsuri!
3 comentarii
Mergi cu o trimitere la urologie si solicita un examen al secretiei uretrale [ nu urocultura ] ; asa vei vedea daca ai vreo infectie genitala.Sau intra intr-un laborator si intreaba un cadru medical de acolo cum trebuie sa procedezi pentru a face aceasta analiza.Sarbatori fericite!
Din cate stiu eu nu exista secretie uretrala decat in bolile cu transmitere sexuala(BTS);in mod normal eu nu am secretie uretrala, decat cea fiziologica din timpul actului sexual...deci nimic patologic: fara supuratii, inflamatii, roseata, mancarimi etc doar acest miros caruia eu nu-i gasesc nici o explicatie.deci cred ca examenul secretiei uretrale iese din ecuatie.Multumesc de urari...la fel si tie Casa drhouse
Ce ai de pierdut?Nu se stie niciodata.Daca de la urina nu e, atunci de unde vine acel miros?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 8Foarte ciudat...cand sunt excitat penisul elimina un fel de secretie transparenta
- 5pete albe pe chilot la barbat
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 4Scurgere albicioasa dimineata
- 7Scurgeri din penis
- 1Scurgeri penis
- 6penis umezit
- 0Secreție incolora și usturime penis
- 0Scurgere alb-gălbuie
- 0Rog interpretare secreție uretrala
- 2Sperma Scurgeri
- 2Scurgeri dupa somn
- 1Bășică pe pielea penisului