Foarte ciudat...cand sunt excitat penisul elimina un fel de secretie transparenta
salut am 20 de ani si ma confrunt cu o problema...de cate ori ma simt excitat penisul meu elimina un fel de secretie transparenta care imi creaza o stare de disconfort...de asemenea imi este frica sa fac sex neprotejat din cauza acestei probleme...daca stie cineva despre ce e vorba as fii tare curios sa citesc ce are de zis. Cu respect !
8 comentarii
Mi se pare ceva normal sa ai o asemenea secretie.
multumesc pt raspuns...exista riscul ca prietena mea sa ramana insarcinata din cauza acestei secretii daca facem sex neprotejat? am inteles ca este posibil...cu respect.
da exista, e ca la "ruleta rusesca" daca intelegi ce vreau sa spun
buna am si eu oo problema tot asa am facut sex cu prietena si inainte mam escitat si mia esit un lichid transparent sar putea sa ramana insarcinata dar dupa ceam facuto a mers si sa pisat dupa ceam facut sex va rog sunt disperat :(( sar putea sa ramana insarcinata din cauza lichidului ca nu mam terminat in ia dar vreau sa fiu sigur ca acel lichid nui nici un pericol va rog :((
buna ziua..imi cer scuze..poate nu aici e bn sa pun aceasta intrebare..dar ma cam grabesc si nu am cautat indeajuns rubrica corecta
as dori sa mi se raspunda la urm lucru..
cineva cunosut mie..a luat Artizia pentru prima data, exact cum ia recomandat medicul, din prima zi de ciclu, Insa deja au trecu 8 zile si ciclul nu s-a oprit, cand e rosu cand maro.ce inseamna asta ?cat sa mai tina acest ciclu?de ce e asa?ASA E DE INCEPUT?.normal aceasta fata avea cam 5 zile de ciclu, dar acum?deja sunt 8 zile ?va rog sa imi raspundeti detaliat...VA MULTUMESC !
as dori sa mi se raspunda la urm lucru..
cineva cunosut mie..a luat Artizia pentru prima data, exact cum ia recomandat medicul, din prima zi de ciclu, Insa deja au trecu 8 zile si ciclul nu s-a oprit, cand e rosu cand maro.ce inseamna asta ?cat sa mai tina acest ciclu?de ce e asa?ASA E DE INCEPUT?.normal aceasta fata avea cam 5 zile de ciclu, dar acum?deja sunt 8 zile ?va rog sa imi raspundeti detaliat...VA MULTUMESC !
Se numeste lichid preejaculator, ajuta la lubrifiere si este normal sa il ai si tu si partenera ta, ar fii trebuit sa-ti faci griji daca NU il aveai, totul e ok :)
Este foarte okay nu iti fa griji, daca nu il ai este mai rau, este un lichid ce ajuta la, lubrifiere si face contactul sexual mai placut. O zi buna !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1prietena mea se uda tare in timpul actului sexual
- 2Secretie penis
- 4am nevoie de mai multe informatii
- 3Miros neplacut... substanta penis
- 3de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata am o scurge alb-galbuie - Boala?
- 4Dificultate de excitare
- 4care este diferenta intre a te excita si orgasm?
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 2Probleme de excitatie. Uregnt!!!!
- 6penis umezit
- 0excitare lichid
- 0Secreție incolora și usturime penis
- 1Afectiuni ale aparatului genital masculin
- 0Scurgere alb-gălbuie
- 1Picatura placerii
- 0Scurgeri de sperma
- 4Deficiențe de excitare
- 5Help! E normal sa te exciti daca te vede un strain goala?
- 1Lichid preejaculator intarziat
Mai multe informații despre: Excitatia sexuala scurgere din penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: