scurgere sange din penis!!!
Buna ziua!
Dupa ejaculare mi-a curs si o picatura de sange din penis. Si mai spre dupa amiaza am gasit si cateva picaturi uscate pe gland.
Nu ma doare nimic si nu stiu care ar putea fi cauza acestor scurgeri.
Va multumesc,
Mircea
Dupa ejaculare mi-a curs si o picatura de sange din penis. Si mai spre dupa amiaza am gasit si cateva picaturi uscate pe gland.
Nu ma doare nimic si nu stiu care ar putea fi cauza acestor scurgeri.
Va multumesc,
Mircea
14 comentarii
Si eu am aceeasi problema.Aseara am avut un act sexual cu prietena si azi dimineata dupa ce am urinat mi-au curs cateva picaturi de sange din penis.Dupa o urinare ulerioara nu am mai avut nici o problema, care ar putea fi cauza?E ceva grav?
Va multumesc,
Bogdan
Va multumesc,
Bogdan
Se pare ca dupa urinare am s-au mai scurs cateva picaturi...astept raspuns cat mai urgent va rog
Am patit si yo acest lucru. doar... k este a 3-a oara la rand... knd EJACULEZ cu sange. si nu urinez cu sange... sau sa curga.. fara sa am contact sexual. su disperat.. ce trebuie sa fac...?
De atunci nu mi s-a mai intamplat.oare ce sa fi fost? Multumesc pt raspunsuri!
Du-te de urgenta la un medic, nu vreau sa te sperii dar du-te cit mai repede!
Ceea ce ziceti voi este HEMOSPERMIE.
Detalii gasiti pe acest sait in sectiunea SEMNE SI SIMPTOME.
Prezenta sangelui in sperma (hemospermie) poate fi cauzata de o infectie sau o inflamatie a veziculelor seminale (glande care participa la elaborarea spermei) sau a prostatei. O alta cauza a hemospermiei este reprezentata de o leziune a prostatei (de exemplu, in urma unei biopsii de prostata). Mai rar, hemospermia este legata de un adenom sau de un cancer al prostatei.
Detalii gasiti pe acest sait in sectiunea SEMNE SI SIMPTOME.
Prezenta sangelui in sperma (hemospermie) poate fi cauzata de o infectie sau o inflamatie a veziculelor seminale (glande care participa la elaborarea spermei) sau a prostatei. O alta cauza a hemospermiei este reprezentata de o leziune a prostatei (de exemplu, in urma unei biopsii de prostata). Mai rar, hemospermia este legata de un adenom sau de un cancer al prostatei.
buna ziua!
am si eu o prb: In timpul actului sexual am avut scurgeri abundente de sange.care e motivul.p.s. nu e primul act sexual.dar e prima data kand mi se intampla.astept raspuns urgent.
am si eu o prb: In timpul actului sexual am avut scurgeri abundente de sange.care e motivul.p.s. nu e primul act sexual.dar e prima data kand mi se intampla.astept raspuns urgent.
buna ziua!
buna ziua!
buna ziua!
buna ziua!
buna.am si eu o problema...am avut un act sexual si dupa doua zile au inceput durerile la nivelul atei penisului.am mai facut sex si pana acum dar acum ma doare foarte tare ata.cand ma duc la toaleta ma urinez si imi curge si putin sange.ma doare ingrozitor.nu stiu ce sa ma fac.si trebuie sa ma duc la toaleta foarte des.va rog sa-mi raspundeti.multumesc mult
si eu am aceeasi problema dak ma masturbez sau fac sex ejaculez si sange. iar dupa ce ma sterg a doua zi la o erctie patesc acelasi lucru imi curge sange fara sa fac absolut nik doar printro erectie :|.raspunsuri va rog frumos sunt disperat
AR TREBUI SĂ MERGEŢI LA UN UROLOG PENTRU O CONSULTAŢIE.POATE FI LEGAT DE PROSTATĂ SAU POATE AŢI AVUT VREO INFECŢIE CU TRANSMITERE SEXUALĂ ŞI NU AŢI TRAT.O CORESPUNZĂTOR.PRIN URMARE TREBUIE SĂ MERGEŢI LA UN MEDIC PENTRU A VEDEA CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT ŞI FĂRĂ RUŞINE!!!! MULT SUCCES
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12probleme in timpul actului sexual
- 12Penis -uscat-
- 23Penis mic sau nu?
- 8bubite mici ca niste cosuri la baza penisului
- 8iritatii pe penis
- 10Bubite rosii pe capul penisului
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 4cum pun prezervativul daca ma "jeneaza" capul penisului?
- 17De la un timp, penisul sta intr-o parte
- 2Probleme penis
- 0scurgere incolorora penis
- 6inel in jurul penisului
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 0Problema legata de penis
- 10secretie culoare alba - penis
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 0Problema la penis.
Mai multe informații despre: Penisul scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: