Barbati - scurgere ocazionale la urinare
Buna ziua,
Acum 4-5 zile am avut contact sexual neprotejat normal si anal cu o partenera ocazionala. Deoarece am mai avut contact in trecut fara incidente cu aceeasi persoana nu mi-am pus vreo problema. Acum insa catre sfarsitul urinarii, cateodata, elimin o secretie alba fragmentata. Nu exista dureri sau mancarimi. Aspectul penisului este normal. Bineinteles ca o sa vizitez un doctor dar intre timp intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo asemanare intre aceste simtome si vreo boala cu caracter sexual cunoscuta sau e posibil ca secretia sa fie urmare a faptului ca nu consum destule lichide?Multumesc anticipat!
Acum 4-5 zile am avut contact sexual neprotejat normal si anal cu o partenera ocazionala. Deoarece am mai avut contact in trecut fara incidente cu aceeasi persoana nu mi-am pus vreo problema. Acum insa catre sfarsitul urinarii, cateodata, elimin o secretie alba fragmentata. Nu exista dureri sau mancarimi. Aspectul penisului este normal. Bineinteles ca o sa vizitez un doctor dar intre timp intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo asemanare intre aceste simtome si vreo boala cu caracter sexual cunoscuta sau e posibil ca secretia sa fie urmare a faptului ca nu consum destule lichide?Multumesc anticipat!
4 comentarii
Cand spun de o secretie alba fragmentata ma refer la urina cu aspect foarte tulbure catre sfarsitul urinarii
Se poate sa fi contactat o boala cu transmitere sexuala sau o infectie urinara..mergi la dermato-venerolog sau urolog..si bea mai multe lichide daca crezi ca e din cauza asta, a deshidratarii, ceea ce nu cred, dar macar elimini varianta asta..
Multumesc.Eram totusi curios daca poate fi vreun nume...atasat simtomelor..nu de alta dar sa arunc o privire si sa stiu la ce sa ma astept inainte de o saptamana sau cat dureaza pana ajung sa predau probele si pana sa iau rezultatele.Plus ca unde stau eu se fac doar teste de urina..si de sange.Si nu prea am incredere in medicii care nu sunt romani..
asa am si eu, de aproximativ un an, am facut test de urina si nu mi s-a gasit nimic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2urinare dureroasa
- 14scurgere sange din penis!!!
- 3Urinez mult noaptea
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 7usturimi la urinare.. urina alba
- 1Urinare dupa nr 1 :((
- 2senzatie de urinare
- 3am fost diagnosticata cu infectie cu gardnerella si candida
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 1Infectie urinara
- 13La sfarsitul urinarii picaturi de sange!
- 4eliminare nisip si infectie urinara?Sau la rinichi?
- 0Infectie urinara Proteus
- 0Probleme la urinare, urinez greu
- 1ziua nimic, noaptea mor de durere- e posibil?
- 3Umezeala penis
Mai multe informații despre: infectia urinara caile urinare scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: