Barbati - scurgere ocazionale la urinare

Buna ziua,
Acum 4-5 zile am avut contact sexual neprotejat normal si anal cu o partenera ocazionala. Deoarece am mai avut contact in trecut fara incidente cu aceeasi persoana nu mi-am pus vreo problema. Acum insa catre sfarsitul urinarii, cateodata, elimin o secretie alba fragmentata. Nu exista dureri sau mancarimi. Aspectul penisului este normal. Bineinteles ca o sa vizitez un doctor dar intre timp intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo asemanare intre aceste simtome si vreo boala cu caracter sexual cunoscuta sau e posibil ca secretia sa fie urmare a faptului ca nu consum destule lichide?Multumesc anticipat!
Acum 4-5 zile am avut contact sexual neprotejat normal si anal cu o partenera ocazionala. Deoarece am mai avut contact in trecut fara incidente cu aceeasi persoana nu mi-am pus vreo problema. Acum insa catre sfarsitul urinarii, cateodata, elimin o secretie alba fragmentata. Nu exista dureri sau mancarimi. Aspectul penisului este normal. Bineinteles ca o sa vizitez un doctor dar intre timp intrebarea mea este urmatoarea: exista vreo asemanare intre aceste simtome si vreo boala cu caracter sexual cunoscuta sau e posibil ca secretia sa fie urmare a faptului ca nu consum destule lichide?Multumesc anticipat!
4 comentarii

Cand spun de o secretie alba fragmentata ma refer la urina cu aspect foarte tulbure catre sfarsitul urinarii

Se poate sa fi contactat o boala cu transmitere sexuala sau o infectie urinara..mergi la dermato-venerolog sau urolog..si bea mai multe lichide daca crezi ca e din cauza asta, a deshidratarii, ceea ce nu cred, dar macar elimini varianta asta..

Multumesc.Eram totusi curios daca poate fi vreun nume...atasat simtomelor..nu de alta dar sa arunc o privire si sa stiu la ce sa ma astept inainte de o saptamana sau cat dureaza pana ajung sa predau probele si pana sa iau rezultatele.Plus ca unde stau eu se fac doar teste de urina..si de sange.Si nu prea am incredere in medicii care nu sunt romani..

asa am si eu, de aproximativ un an, am facut test de urina si nu mi s-a gasit nimic

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie genitala?
- 3Infectie urinara + nisip la rinichi
- 2restrictii in infectii urinare
- 3Sumar urina
- 6mancarimi in zona genitala si usturimi la urinare
- 4infectia urinara in sarcina
- 18E neaparat de facut urocultura antibiograma pt a da tratament in infectie urinara?
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 3de aproximativ 2 ani urinez fara presiune
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 4Greu cu urinatul
- 3mucus si saruri amorfe urina
- 0scurgere cu miros urat
- 1infectie urinara diagnostic
- 0Interpretare analize urocultura cu dureri renale
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 7Infectie urnara
- 0Infecție urinară cu klebsiella >100000
- 1Sumar urina si urocultura
- 0Uronat gold