penis umezit
buna ziua.cand stau cu prietena si ne sarutam am erectie si mi se scurge putin pe chiloti un lichi transparent si penisul se umezeste.mentionez ca doar cand am erectie. si de vreo 1 saptamana si ceva, am putine pete rosii..si seara inainte de culcare simt un fel de arsura in jurul preputului.mentionez ca ma spal zilnic si chiar de mai multe ori pe zi. din ce m-am documentat s-ar putea sa am o candidoza.sper sa nu fie ceva mai grav.astept niste sfaturi.
multumesc anticipat!
multumesc anticipat!
6 comentarii
cel mai tare ma ingrijoreaza ca am senzatie de arsura si usturime...deobicei seara si dimineata
O ciuperca. Va zice medicul dermatolog care in urma analizei secretiei uretrale.
Tratati neaparat.
Tratati neaparat.
ma gandeam sa incerc cu clotrimazol unguent si cu fluconazol comprimat..asa am auzit ca se poate trata. dar cred ca e mai bine sa apelez la un medic dermatolog
Stiam ca Trichomonas da pete. Asa a scris mai demult un medic pe Forum. Poate sa fie ceva combinat si sa aveti nevoie de ceva tratament cu pastile. Nu cunosc. Si doctorul s-ar putea sa va puna sa faceti secretia uretrala sa stabileasca in mod clar diagnosticul. Fluconazolul e doar pt candida.
Daca sunteti virgin si nu ati facut niciodata petting, sa fi luat vreo alta bts, posibil sa fie doar candida.
Dati Search pe Forum "candida dr Mihalache" si verificati topicurile unde a raspuns acest doctor. Uneori a mai dat si reteta.
Daca sunteti virgin si nu ati facut niciodata petting, sa fi luat vreo alta bts, posibil sa fie doar candida.
Dati Search pe Forum "candida dr Mihalache" si verificati topicurile unde a raspuns acest doctor. Uneori a mai dat si reteta.
sincer mi-as fi dori sa fiu virgin la 27 de ani decat sa am vreo boala venerica..asta e problema ca mi-am facut-o cu mana mea...am fost pe la vitrine in germania la fetite..la masaje erotic...la normal m-am protejat..dar la oral nu..e posibil sa fi luat o ciuperca sau candidoza...cam astea is semnele dupa ce am citit pe net.pana la urma nu o sa am ce face si o sa ma duc la medic, desi imi e cam rusine.
faza e ca nu miroase urat lichidul care imi curge si sper sa nu fie ceva mai grav
faza e ca nu miroase urat lichidul care imi curge si sper sa nu fie ceva mai grav
Apasati Modificati profilul dv. caseta verde sus si apoi Mesaje.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Moare la intrare:((
- 3am observat ca mi-au crescut fire de par pe penis
- 9ii un fel de -branza- pe penis
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 8iritatii pe penis
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 4senzatie usturime penis
- 3Penis foarte tare
- 1Penis stramb
- 17Vena f tare pe penis, galma sau zgarci?
- 1Penis subtiat!
- 4Miros urat al penisului. VA ROG ajutooor
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 0Bubite albe pe capul penisului
- 0Penisul in contact cu sangele partenerei - parteneri sanatosi, efecte
- 1Piele penis uscata
- 1Salut am si eu o problema
- 0Sange la penis
Mai multe informații despre: Penisul scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: