infectie a penisului
Buna ziua am si eu o intrebare. De cand mi am inceput viata sexuala cu prietenul meu(in afara de el nu am mai avut relatii cu nimeni), am observat ca penisul lui aflat in erectie are un miros neplacut, la fel dupa ejaculare. Alte semne ale unei boli nu prezinta, dar stiu ca inainte a avut relatii cu alte fete fara a utiliza protectie (eu am avut intotdeauna grija sa nu renuntam la prezervativ). mirosul neplacut poate fi cauza spalarii incorecte a zonei respective din cate am inteles. Dar in cazul unei infectii, sau a unei BTS, aceasta se poate depista doar printr-o analiza a urinei?
Mentionez si faptul ca eu am 'racit' in decembrie si am avut o infectie urinara, care i-a aparut si lui, s-a tratat si acum nu mai prezinta simptome.la mine insa dupa numeroase tratamente nu a disparut, inca simt usturime la urinare. poate fi un semn al unei BTS?
Va multumesc!
Mentionez si faptul ca eu am 'racit' in decembrie si am avut o infectie urinara, care i-a aparut si lui, s-a tratat si acum nu mai prezinta simptome.la mine insa dupa numeroase tratamente nu a disparut, inca simt usturime la urinare. poate fi un semn al unei BTS?
Va multumesc!
3 comentarii
Nu renunta la prezervativ si mergeti la analize, mai ales el. Sigur ceva nu e in regula dupa cele descrise de tine. Chiar si numai nespalatul poate favoriza boli ce se pot transmite, daramite contactele sexuale neprotejate anterioare pe care le-a avut cu alte femei. Nu, numai din analiza urinei nu se depisteaza BTS. Sa faca si analiza din secretia penisului, dar impune-i si analize de sange gen HIV, hepatite etc. Nu e cazul sa te panichezi, dar nu renunta la sanatatea pentru nimeni si nimic!
Sanatate!
Sanatate!
Partenerul tau are fimoza? Se decaloteaza penisul normal? Ori pielea nu descopera glandul total? In cazul in care are fimoza, atunci mirosul neplacut vine de acolo.
nu cred ca are fimoza, totul pare in regula din punctul asta de vedere. multumesc mult pt sfaturi!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10scurgere de lichid alb-galbui
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 8Foarte ciudat...cand sunt excitat penisul elimina un fel de secretie transparenta
- 2Secretie penis
- 10Scurgeri din penis in timp ce am scaun
- 4Am 15 ani dar am o mare problema
- 4in timpul excitarii imi curge un lichid transparent
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 4Scurgere albicioasa dimineata
- 7Scurgeri din penis
- 5scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
- 11scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
- 1Scurgeri penis
- 0Secreție incolora și usturime penis
- 0scurgere lichid incolor din penis
- 0Este posibil BTS ?
- 2Sperma Scurgeri
- 2Scurgeri dupa somn
- 8Usturime penis lichid alb
- 2Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez
Mai multe informații despre: scurgere din penis
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: