Secretie uretrala

11-12-2020
jokero200
Nu este medic/terapeut
jokero200
Buna ziua,

As vrea sa solicit o opinie cu privire la urmatoarea problema. De circa 2 saptamani ma confrunt cu anumite simptome asemanatoare cu sculamentul oarecum.. In primele 4 zile m-a durut testicolul stang sau cel putin pe asta l-am simtit oarecum umflat. Am mai purtat lenjerie stramta si jeans..Dupa 4 zile m-a lasat durerea ca si cum ar fi disparut. Dupa o masturbare am simtit o usturime la urinare si era o culoare mai inchisa ( catre maro ).Apoi cu urmatoarele 2 ocazii nu m-a mai usturat asa de tare varful penisului. Au fost vreo cateva zile de nu am avut niciun simptom vizibil. Mentionez ca igiena intima ma spal des cu sapun sau gel de dus uneori simtind usturimi dupa spalare ca sa dispara apoi.Am mai simtit testicolul stang umflat dar seara revenea la normal probabil din cauza vestimentatiei. Si in ultima saptamana avand cateva erectii nocturne dimineata ma trezeam cu o secretie fie alba sau galben verzuie ca mai apoi pe parcursul zilei fiind normal.Este posibil sa fie vreo infectie bacteriana care dispare in 2-3 saptamani ? Usturimile erau suportabile dar au disparut oarecum cand urinam.Am fost la dermatolog si a zis sa iau proba de secretie ca sa mi se puna un diagnostic ca sa pot sa iau tratament.Cu vreo 4-5 ani in urma am mai avut ceva asemanator dupa un contact neprotejat flora sexuala acelei persoane infectandu ma. Dupa tratament cu antibiotice vreo 3-4 zile nu am mai avut nimic. Un diagnostic preliminar ar fi uretrita gonococica sub observatie. Ultimul contact sexual a fost in vara cca 6 luni. As dori un tratament mai rapid dupa recoltare mai trebuie sa astept 3-4 lucratoare si deja devine cam stresant oarecum. In prezent dimineata am o secretie mica dimineata cand ma trezesc dar dispare repede dupa ce ma spal.Va multumesc. Nu sunt vreun fan al recoltarii propriu zise cu lama, mostra de urina si betisor.Va multumesc !
6 comentarii
0
11-12-2020, ora 19:50
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Foarte f inportant, faci tot ce spune medicul dermatolog si la fel de inportant NU TE MAI SPELI NICIODATA pe gland cu sapun si gel de dus , numai cu apa calda . Acestea irita si vei avea mereu probleme.
Numai bine.
0
12-12-2020, ora 09:02
jokero200
Nu este medic/terapeut
jokero200
Multumesc... dar totusi nu stiu de ce am secretia aia dimineata.. in ultimele zile doar foarte putin se mai vede si nu am erectie cum ar trebui..prin somn mai am anumite momente. Sa fie o infectie de la sapun si gel de dus ? Mi-a zis ca as avea balanita cronica...si o uretrita sub observatie. As vrea sa iau antibiotice dar ma pune sa iau proba si imi e ca nu reusesc.
0
12-12-2020, ora 14:44
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Urmeaza ce spune medicul, nu ignora, daca nu ai fost du-te si vezi ce spune. Toate aceste probleme nu trec de azi pe miine ca sa sti si eu am trecut prin asa ceva, probabil esti tinar si nu ai rabdare.
1
13-12-2020, ora 09:41
jokero200
Nu este medic/terapeut
jokero200
V-am spus.. mi-a spus ca as avea balanita cronica si uretrita sub observatie..Acum 4 ani dupa un contact sexual neprotejat datorita florei vaginale proaste a unei domnisoare am facut uretrita acuta. Imi tot curgea un lichid galben verzui la fel.. M-a dus la un cabinet sa vad ce am mi-a dat doua mostre si sa vin a 2 a zi la analize. Intre timp am fost la un dermatolog si mi-a prescris un tratament cu antibiotice ( azitrox, flamexin, flagyl si inca ceva ). Dupa 3 zile nu am mai avut nimic. Problema este ca m-am si spalat sa zic excesiv dimineata cu sapun si gel de dus in ultima perioada..Acum nu stiu daca balanita asta seamana cu blenoragia..oarecum...Ca mi-a prescris un praf acid bolic sa il dizolv intr-o sticla de 1L si sa ma spal cu el.Ca nu a vrut sa imi dea antibiotic ca nu stiu cum reactionez si sa duc niste probe la laborator ca sa mai stau apoi 3-4 zile pana aflu un raspuns.Cam asta e problema.Am inceput sa ma spal cu apa calduta da nu mai am niciun simptom pe timpul zilei apoi pana dimineata cand ma trezesc. Si cu erectia iar pare problematic oarecum...Am intrebat si la farmacie si mi-a zis ca depinde cu praful asta daca imi trece depinde de perioada si de ce am.La tine cum s-a intamplat si dupa ce perioada ti-a trecut ??? Eu stiu ca orice boala nu trece de pe azi pe maine.!!!
0
13-12-2020, ora 14:10
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Trebue sa sti ca eu am avut balanita multi ani pr ca ma spalam cu sapun pe gland, altceva nu am avut, ea nu seamana cu blenoragia, pe atunci mi se preparau in farmacie 2 solutii si ma ungeam pina se vindeca. Acest tratament il urmam citeodata si de 2 ori pe an pt ca imi aparea aceasata balanita, Dupa multi ani de chin un alt medic dermatolog mia zis sa nu ma mai spal cu sapun, si cam de 30 de ani nu mai am nimic. Daca la tine este si ceva suplimentar nu pot sa spun eu, Sper sa-ti fie de ajutor ce am scris. Numai bine
0
13-12-2020, ora 18:16
jokero200
Nu este medic/terapeut
jokero200
Multumesc pentru sfaturi..eu am si o neclaritate ca poate sa am si o forma usoara de sculament... M-am uitat pe net la boala iti apar niste bubite rosii pe capul penisului.. ori eu nu am asa ceva... In fine revin saptamana asta cu alte informatii mi-au dat niste mostre sa iau secretie... sa vad daca ma descurc..as fi vrut sa mai intreb 2 medici ceva da vad ca si pe aici intervin de nu se poate. Problema e ca la consultatie doar te intreaba...Nu te examineaza deloc... si le mai dai si o groaza de bani. Sper sa nu fie ceva grav vad ca erectia este moale sau cam deloc in ultimele zile.. inainte mai miscam noaptea in somn. Nu stiu exact daca atunci cand ai contact sexual te lasa instant poate sa fie sculament...Faci ce faci si te trezesti ca nu e foarte tare desi este ridicata. O sa fiu mai atent si cu igiena intima desi pana acum nu am avut probleme din aceasta cauza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Secreții / scurgeri genitale la bărbați - cauze, diagnostic, tratament
  •