scurgeri penis, mancarimi si infectie urinara
Buna ziua iubitului meu a inceput sa ii curga din penis ceva alb care ii provoaca mancarime, are dureri sub testicule, si in partea stanga pe sub burta...specific ca eu am fost diagnosticata cu o infectie urinara ptr care iau tratament el ce poate avea?
5 comentarii
despre ce infectie urinara este vorba n ( diagnostic) si ce tratament primesti?
Tratament cu antibiotic ciprofloxacin.norfloxacin.diagnostic pielonefrita acuta.
Imi cer scuze tratament cu metronidazol si ciprofloxacin. diagnostic nefrita tubulo interstitiala acuta
Cea mai frecventa cauza a infectiei urinare o reprezinta infectarea cu Escherichia coli. Cu toate acestea, mai exista si alte bacterii ce pot provoca o infectie a tractului urinar (Klebsiella, Pseudomonas, Enterobacter, Proteus, Staphylococcus, Mycoplasma, Chlamydia, Neisseria) sau paraziti (Trichomonas, Schistosoma). Unele din aceste bacterii se transmit pe cale sexuala si de aceea ambii parteneri necesita tratament.
Partenerul tau trebuie sa mearga la medic sa explice simptomele+ faptul ca tu ai avut o infectie urinara. Deasemenea tu trebuie sa mergi la medic dupa terminarea tratamentului pentru ca este necesar un nou examen de urina (+ evt. analiza secretie ) pentru a fi sigura de vindecarea infectiei. Daca infectia este cauza de u BTS si nu faceti tratament amandoi o transmiteti de la unul la celalat:(
P.S. nu sunt medic si sper sa iti raspunda si un cadru Medical specializat. multa sanatate.
Partenerul tau trebuie sa mearga la medic sa explice simptomele+ faptul ca tu ai avut o infectie urinara. Deasemenea tu trebuie sa mergi la medic dupa terminarea tratamentului pentru ca este necesar un nou examen de urina (+ evt. analiza secretie ) pentru a fi sigura de vindecarea infectiei. Daca infectia este cauza de u BTS si nu faceti tratament amandoi o transmiteti de la unul la celalat:(
P.S. nu sunt medic si sper sa iti raspunda si un cadru Medical specializat. multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt nelamurita!
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 8scurgeri penis excitare
- 14mincarimi acute in zona genitala la o fetita de 6 ani
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 2albeata si mincarimi?
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 2Va rog un raspuns, bube si mancarimi zona genitala
- 10candidoza genitala
- 8O mica intrebare... secretie abundenta de 1-2 ani
- 3mancarimi la 2-3 zile dupa dezvirginare
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 4infectii urinale
- 3secretii vaginale urat mirositoare
- 0Problema uretra, posibila infectie urinara recurenta
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 0Salutare tuturor !!
- 1Infecție urinară cu E coli
- 1Mâncărimi și rană in zona intimă
Mai multe informații despre: infectia urinara mancarimile in zona genitala scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: