scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mancarimi in zona ausului
ma numesc costel si am avut un contact sexual ocazional, am folosit prezervativul dar am avut neplacerea de a se rupe.Am avut niste sintome care mau pus pe ginduri, cum ar fi, scurgerea unui lichid incolor din canalul penisului, mincarimi in zonna ausului si opareala, mincarimi pe corp, si miau iesit 2 bubite rosii pe capul penisului.Am mers la medic si mia zis ca am o bacterie numita candida, mia dat oreteta pe care am urmato mia dat tinizol 500, azitrox 500, si fluconazole 200 este corec acest tratament de 3 zile
11 comentarii
Costel
ce sa iti zic...te-ai ales cu candida din acel contact sexual.partea frumoasa este ca se poate trata...partea nasoala este ca tipa avea si are candida...simptomele sunt cam aceleasi...si cu toate astea a facut sex cu tine stiind ce are???asta e cel mai nasol...sfatul meu este sa iti faci o iubita si sa ramai la ea pentru ca in ziua de azi te poti alege cu o gramada de boli transmisibile sexual...o seara faina!
ce sa iti zic...te-ai ales cu candida din acel contact sexual.partea frumoasa este ca se poate trata...partea nasoala este ca tipa avea si are candida...simptomele sunt cam aceleasi...si cu toate astea a facut sex cu tine stiind ce are???asta e cel mai nasol...sfatul meu este sa iti faci o iubita si sa ramai la ea pentru ca in ziua de azi te poti alege cu o gramada de boli transmisibile sexual...o seara faina!
Normal, ar trebui să fie eficient tratamentul recomandat. Cu efecte mult mai rapide, este administrarea orală de "metronidazol" şi local, adică in zona peniană şi anală administrat crema "miconazol nitrat 2% ". După cum se poate observa ambele denumiri se termină in "azol" ca şi "flocanazol-ul pe care îl iei tu. Şi eu am trecut printr-o etapă asemănătoare şi 3-4 zile de miconazol pentru mine au fost perfecte. Succes!
cum se administreaza metronidazole si crema acea
Metronidazolul este sub formă de comprimate şi se ia conform prospectului, sau vă spune farmacista. Cu miconazolul se dă o dată sau de două ori pe zi dar, in mod obligatoriu în ziua următoare se spală cu grijă penisul şi se unge şi pe partea interioară şi pe partea exterioara.
buna seara daca nu te superi acest tratament este si pt femei sa ii dau sfatul si proastei care ma umplut
Ea poate face spălături vaginale de două ori pe zi timp de 4-5 zile cu o soluţie de bicarbonat de sodiu -două linguri la un litru de apă. Poate nu este aşa proastă cum credeţi. Noi toţi avem candida chiar şi în zona bucală. Doar când se strică echilibrul PH-ului poate să apară afectiunea. Poate la ea, dacă nu are scurgeri albicioase echilibrul este ok. Cine stie in lipsa unui control?
buna seara va rog sa-mi explicati
am cumparat metronidazol arena 250 cum se administreaza ca domnisoara de la farmacie nu mia zis nimic, si pe prospect nu scrie nimic de candida
am cumparat metronidazol arena 250 cum se administreaza ca domnisoara de la farmacie nu mia zis nimic, si pe prospect nu scrie nimic de candida
am fost azi la orl sa fac spalaturi la urehea stinga ca nu aud normal cu ea am picat testul cu sunete
Nu stim care este cauza pentru care audiograma nu a iesit prea bine dar stiu ca se poate recupera din auz câte 30-40% folosind acupunctura, electropunctura si chiar presopunctura
buna seara la ureche nu aud daca o astup pe cea dreapta aud cu stinga dar foarte putin
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5scurgere transparenta, persistenta dupa tratament
- 373postinor2
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 7raspuns urgent va rog: s-a rupt prezervativul
- 6recidiva tumora
- 7Durere penis, rog lamuriri!
- 3de vreo 2 saptamani in fiecare dimineata am o scurge alb-galbuie - Boala?
- 18Umflatura tare anus de marimea unui bob de mazare!
- 64rezultat RMN
- 2Prezervativ gaurit si Escapelle... ar trebui sa fac un test de sarcina sau sa mai astept?
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 1Prezervativ rupt! Menstruația întîrzie!
- 6Problema
- 1Substanta galbena iesind din penis dupa sex neprotejat
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 0Am ramas inscarcinata ? Da Sau Nu?
- 7Problema in timpul actului sexual
- 0Simptome infecție urinară
- 0Zona anala alba!
Mai multe informații despre: Anusul prezervativul rupt scurgere din penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: