se poate sa fi ramas insarcinata?
se poate sa fii ramas gravida daca am avut contact neprotejat in a doua zii de fertilitate?mentionez ca ciclu e aproximativ regulat.27-28 zile...ultima menstruatie a fost intre 24-26 luna trecuta.multumesc
7 comentarii
Desigur ca se poate ramanea gravida in toate perioada de fertilitate. Prin definitite, "fertilitate" chiar asta inseamna: posibilitatea de a ramanea gravida.
de la acel contact am observat ca am o sensibilitate destul de mare la sani la atingere.dar nu'mi dau seama de ce.de obicei nici inainte de menstruatie nu aveam sensibilitate la sani...dar acum sanii mei au devenit sensibili la atingere.imi puteti spune de ce?eu sincera sa fiu nu'mi dau seama.daca ma poate ajuta cineva ii sunt recunoscatoare
Buna.Imi cer sc pt deranj, dar am si eu o intrebare.Sunt la ultima zi de menstruatie si am avut contact sexual cu prietenul si s-a terminat inauntru.care sunt sansele sa raman insarcita? Ast un rasp.
Multumesc
Multumesc
Este extrem de improbabil sa se instaleze o sarcina. In mod cert probabilitatea este sub 1 %
Buna ziua ! Am si eu o nelamurire Am avut si eu contact sexual cu prietenul meu inainte de menstruatie cu o zi si dupa cca 7 zile dupa ce s-a terminat menstruatia ! ambele contacte s-au terminat inauntru ! Dupa al doilea contact, la aproximativ 10 ore, am avut o scurgere maronie- rosiatica deschisa la culoare, apoi...nimik ! Se poate sa fi ramas insarcinata ? M-as bucura tare mult !! Multumesc !
De obicei, la 7 zile dupa terminarea menstruatiei vorbim deja de faza fertila. Deci, o sarcina este posibila.
Va multumesc pt raspuns ! M-ati facut fericita... ramane doar sa fac un test peste cca o saptamana ! :)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 2sa fie bebe?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 8in timpul menstruatiei am niste mancarimi genitale groaznice
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 4sunt insarcinata?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 6e posibila sarcina?
- 5sangerare 43 ani
- 0Sunt gravida?
- 8Sex in timpul menstruatiei... sunt insarcinata?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 4ajutor!!! posibila sarcina?
- 1Posibila sarcina ?
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: Fertilitatea sunt insarcinata? ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: