E posibil sa fiu insarcinata?
e posibil sa fi insarcinata daca cineva a incercat sa faca sex cu mine chiar daca aveam chilotii pe mine.a bagat o de 2 sau 3 ori shi dupa a ejaculat in afara.va rog sa ma ajutati!!!!
6 comentarii
la 12 zile de la "intamplare"am fost la medicul ginecolog care mi a facut o ecografie si mi a zis k am un chist la ovarul drept.i am spus k am ciclul foarte neregulat(am avut o lipsa a ciclului cam 8 luni) si mi a dat duphaston(10pastilute)(k sa mi vina) si in prima zi a menstruatiei mi a zis sa incep sa iau Diane-35.la 3 saptamani de la consult am inceput sa iau duphaston.De cand am inceput sa iau au inceput sa mi se mareasca si sa se modifice sanii, ma dor ovarele si stomacul, shi cateodata am dureri de spate;durerea de ovare se lasa pe picior, cateodata mai am shi contractii ale uterului.Inca nu mi a venit ciclul chiar daca am inceput sa iau pastilele.E posibil sa vina dupa?Simptomele mentionate mai sus pot fi din cauza duphastonului sau poate fi o alta cauza?
am cautat si pe net efectele secundare ale duphastonului shi am gasit dureri de ovare, contractii ale uterului, greata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 373postinor2
- 6insarcinata fara penetrare?
- 37Ma poate ajuta cineva ?!
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 4posibilitate de sarcina?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 4oare sunt insarcinata?
- 5Va rog frumos sa imi raspundeti! Exista vreo sansa sa ramana insarcinata?
- 10Insarcinata sau nu?
- 3Pot ramine insarcinata dupa am facut sex inainte de menstruatie cu o zi?
- 24Virgina si gravida?
- 12Himen rupt sau nu ?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 0se poate sa fiu insarcinata?
- 5sarcina fara dezvirginare ?
- 2Sunt insărcinată ?
- 1sarcina sau raceala?
- 1Dureri de burta si de sani fara ciclu
- 2Ce se intampla?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: