E posibil sa fiu insarcinata?
e posibil sa fi insarcinata daca cineva a incercat sa faca sex cu mine chiar daca aveam chilotii pe mine.a bagat o de 2 sau 3 ori shi dupa a ejaculat in afara.va rog sa ma ajutati!!!!
6 comentarii
la 12 zile de la "intamplare"am fost la medicul ginecolog care mi a facut o ecografie si mi a zis k am un chist la ovarul drept.i am spus k am ciclul foarte neregulat(am avut o lipsa a ciclului cam 8 luni) si mi a dat duphaston(10pastilute)(k sa mi vina) si in prima zi a menstruatiei mi a zis sa incep sa iau Diane-35.la 3 saptamani de la consult am inceput sa iau duphaston.De cand am inceput sa iau au inceput sa mi se mareasca si sa se modifice sanii, ma dor ovarele si stomacul, shi cateodata am dureri de spate;durerea de ovare se lasa pe picior, cateodata mai am shi contractii ale uterului.Inca nu mi a venit ciclul chiar daca am inceput sa iau pastilele.E posibil sa vina dupa?Simptomele mentionate mai sus pot fi din cauza duphastonului sau poate fi o alta cauza?
am cautat si pe net efectele secundare ale duphastonului shi am gasit dureri de ovare, contractii ale uterului, greata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa fiu insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 2Oare sunt insarcinata?
- 8Oare sunt insarcinata dupa ce am luat o luna Triregol?!
- 2sunt oare insarcinata?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 3posibil sa fiu insarcinata??
- 3sarcina
- 3un bebe?
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 4sunt insarcinata ? nu stiu ce sa fac :(
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 3iubita mea e insarcinata?
- 9o fi sarcina?
- 3pot ramane insarcinata ?!?
- 14insarcinata?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 10risc de sarcina??
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 0Există posibilitatea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: