E posibil sa fiu insarcinata?

e posibil sa fi insarcinata daca cineva a incercat sa faca sex cu mine chiar daca aveam chilotii pe mine.a bagat o de 2 sau 3 ori shi dupa a ejaculat in afara.va rog sa ma ajutati!!!!
6 comentarii

la 12 zile de la "intamplare"am fost la medicul ginecolog care mi a facut o ecografie si mi a zis k am un chist la ovarul drept.i am spus k am ciclul foarte neregulat(am avut o lipsa a ciclului cam 8 luni) si mi a dat duphaston(10pastilute)(k sa mi vina) si in prima zi a menstruatiei mi a zis sa incep sa iau Diane-35.la 3 saptamani de la consult am inceput sa iau duphaston.De cand am inceput sa iau au inceput sa mi se mareasca si sa se modifice sanii, ma dor ovarele si stomacul, shi cateodata am dureri de spate;durerea de ovare se lasa pe picior, cateodata mai am shi contractii ale uterului.Inca nu mi a venit ciclul chiar daca am inceput sa iau pastilele.E posibil sa vina dupa?Simptomele mentionate mai sus pot fi din cauza duphastonului sau poate fi o alta cauza?

am cautat si pe net efectele secundare ale duphastonului shi am gasit dureri de ovare, contractii ale uterului, greata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 2Sunt insarcinata?
- 3care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 14oare sunt insarcinata?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 3oare sunt insarcinata?
- 4Menstruatie intarziata 6 zile... e gravida?
- 3pot ramane gravita?
- 5Este insarcinata? sau doar a racit?
- 2sunt insarcinata?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 5Posibila sarcina?
- 5as putea fi insarcinata ?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 4pot fi insarcinata?
- 1Poate ramane insarcinata ?
- 3pot ramane insarcinata?
- 3Posibil sarcina?
- 0Risc de sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: