Exista posibilitatea sa fie vorba despre o sarcina?
Buna ziua, am si eu o mica problema, sau nu stiu daca ar putea fii numita o problema, ideea e in felul urmator : eu in data de 26 octombrie am avut un contact sexual, dar a fost fara penetrare si partenerul a ejaculat pe abdomenul meu mai exact pe coapsa dreapta, dar eu sunt virgina. Menstruatia mi-a venit normal, atunci cand trebuia, exact la o saptamana dupa contactul sexual, pentru ca am citit multe si pentru siguranta mea desi repet menstruatia nu mi-a intarziat, am facut si doua teste de sarcina dupa 24 de zile de la contact si au iesit negative. Existe totusi posibilitatea unei sarcini?
In ultimele 2-3 zile ma doare in partea stanga, e posibil sa fie o raceala, am mai avut raceli.
Va multumesc, as vrea un raspuns specializat.
In ultimele 2-3 zile ma doare in partea stanga, e posibil sa fie o raceala, am mai avut raceli.
Va multumesc, as vrea un raspuns specializat.
2 comentarii
Alexia
Nici nu stiu cu ce sa incep deoarece nimic nu se leaga la comentariul tau...dar totusi o iau pe rand...pot sa te intreb prima data cati ani ai???la ceea ce ai scria tu mai sus denota ca ai vreo 14...15 ani.apoi cum ai avut un contact sexual daca tu zici ca esti virgina???sti ce inseamna sa fii virgina?contactul tau sexual probabil a fost sub forma de masturbare a partenerului tau si el a ejaculat pe abdomenul tau..bunnn...pana aici ne-am lamurit.acum vine alta intrebare:cum sa ramai insarcinata daca tu nu ai fost penetrata si el nu a ejaculat in tine???poate nu stii dar ca sa ramai insarcinata trebuie sa fii la ovulatie in primul rand si il al doilea rand cel mai important(este ca partenerul tau sa te penetreze si sa ejaculeze in tine..adca in interiorul vaginului si nu pe abdomen s-au pe sani)si ca sa inchei raspunzand la intrebarea ta...NU AI NICI CEA MAI MICA SANSA SA FII RAMAS INSARCINATA!!!!!!!!!!o zi buna.
Nici nu stiu cu ce sa incep deoarece nimic nu se leaga la comentariul tau...dar totusi o iau pe rand...pot sa te intreb prima data cati ani ai???la ceea ce ai scria tu mai sus denota ca ai vreo 14...15 ani.apoi cum ai avut un contact sexual daca tu zici ca esti virgina???sti ce inseamna sa fii virgina?contactul tau sexual probabil a fost sub forma de masturbare a partenerului tau si el a ejaculat pe abdomenul tau..bunnn...pana aici ne-am lamurit.acum vine alta intrebare:cum sa ramai insarcinata daca tu nu ai fost penetrata si el nu a ejaculat in tine???poate nu stii dar ca sa ramai insarcinata trebuie sa fii la ovulatie in primul rand si il al doilea rand cel mai important(este ca partenerul tau sa te penetreze si sa ejaculeze in tine..adca in interiorul vaginului si nu pe abdomen s-au pe sani)si ca sa inchei raspunzand la intrebarea ta...NU AI NICI CEA MAI MICA SANSA SA FII RAMAS INSARCINATA!!!!!!!!!!o zi buna.
Multumesc pentru raspunsuri adirafa! Am 17 ani tot ce mi-ai scris tu stiam insa m-am gandit la posibilitatea unei sarcinii pentru ca am citit diverse lucruri pe net. O seara buna si tie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 4poti ramane insarcinata daca esti virgina?
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 1sunt insarcinata?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 7Diane 35 si sarcina
- 21Oare am ramas gravida? urgent va rog!
- 3sarcina posibila?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 20voi ramane insarcinata?
- 2SARCINA?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 1sarcina fara dezvirginare ?
- 2posibil sarcina?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 0Care e problema ????
- 9Am nevoie de un raspuns
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: