posibila sarcina?
Buna ziua. Am si eu o problema, daca se poate sa imi dati un raspuns, va rog.
Pe 9 iunie am avut un contact sexual cu prietenul meu, a fost protejat, cu prezervativ insa nu mi-a venit ciclul. E drept ca nu mi-a intarziat prea mult dar stiind ca e cat de cat regulat totusi ma ingrijorez. Ciclul pe luna mai mi-a venit pe 15. Credeti ca as putea fi insarcinata? Cand as putea sa fac un test de sarcina, la cat timp dupa contactul sexual? multumesc
Pe 9 iunie am avut un contact sexual cu prietenul meu, a fost protejat, cu prezervativ insa nu mi-a venit ciclul. E drept ca nu mi-a intarziat prea mult dar stiind ca e cat de cat regulat totusi ma ingrijorez. Ciclul pe luna mai mi-a venit pe 15. Credeti ca as putea fi insarcinata? Cand as putea sa fac un test de sarcina, la cat timp dupa contactul sexual? multumesc
2 comentarii
poate sa fie o raceala.daca nu s rupt prezervativu nu prea ai cum s ramai.mai ast cateva zile si iti iei test.cam l 2 sapt dupa intarziere iti arata.parerea mea este ca nu ai cum s fii insarcinata
si mie mi'a intarziat 2 sapt si tot asa facusem cu prezervativ fara sa se rupa.mi'a intarziat de l stres, oboseala.nu te gand ca esti insarcinata.daca intarzie mai mult de 0 sapt jum-max 2 atunci sa'ti faci mari griji.parerea mea este ca nu esti.bafta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2se poate sa fiu insarcinata?:((
- 4se poate sa fii ramas gravida?
- 3la cat timp de la conceptie se vede sarcina la o ecografie intravaginala?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 10Sex dupa ejaculare
- 2ingrijorare daca sunt gravida?
- 1Ajutati-ma, va rog! care este pericolul de sarcina?
- 3pot ramane insarcinata?
- 0Sunt gravida?
- 2doua teste negative ciclu neregulat
- 3sex prima data
- 0Sunt însărcinată?
- 02 probleme in aceeasi luna
- 0Posibila sarcina?
- 4Șanse de o posibila sarcina?
- 0Posibila sarcina??
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: