sunt insarcinata?

Buna.scuzati intrebarea, poate pare penibila.Am facut petting cu prietenul meu.Organele noastre genitale nu s-au atins deoarece nu eram dezbracati, nu am avut contact sexual, si tin sa mentionez ca sunt virgina.A ejaculat, iar eu am pus mana din greseala acolo.Am fost la baie si am pus apoi mana pe chilotul meu.Sincer ma doare capul, desi cred ca durerea este mai mult o autosugestie, fiind foarte paranoica.Ce parere aveti ?Tin sa mentionez ca ma dor ovarele, sper sa fie semne de la menstruatie
5 comentarii

nu esti insarcinata ptr a ramane insarcinata e nevoie de mai mult :D

buna seara!as avea si eu o intrebare...nu mi-a venit menstruatia de cateva luni (4-5 luni)probabil o dereglare dar acum o saptamana am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu neprotejat iar la 3 zile dupa asta am inceput sa am scurgeri maronii(in cantitate mica) si urat mirositoare..ma intreb de ce tocmai la 3 zile dupa intretinerea rel sexuale au aparut scurgerile?este posibil sa fiu insarcinata?

buna ziua. am avut contact sexual neprotejat acum 7 zile, dar a ejaculat afara. astazi am facut un test de sarcina, care a iesit negativ. dar ciclu menstrual nu mi-a venit de 60 zile. Oare nu e bun testul de sarcina?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Lipsa ciclului-anunta sarcina?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3oare sunt insarcinata?
- 7sunt gravida?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 5dureri ovare si picioare
- 4semne de sarcina?
- 19pot fi insarcinata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 0vreau sa stiu daca sunt insarcinata
- 0Intarzie ciclu. Poate fi o posibila sarcina?
- 7Sarcina sau dereglare?
- 1e posibil sa fiu insarcinata? Fac tratament cu urogestan 100 si tavanic
- 6Rana pe col+dureri+sangerare
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 2Sunt insarcinata?
- 9Am nevoie de un raspuns
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: