Sarcina in prima zi de menstruatie?
Daca am avut contact in prima zi de menstruatie care este riscul de a ramane insarcinata? Si mai ales daca la 6 saptamani de la contact am facut si 2 teste de sarcina care au iesit negative..
5 comentarii
Prima zi de menstruatia este prima zi de sangerare. Riscurile de a ramane insarcinata sunt extrem de mici dar nu imposibile.
Spui ca dupa 6 saptamani de la acest contact sexual ai facut 2 teste de sarcina care au iesit negative: deduc de aici ca urmatoarea menstruatie nu a mai venit de 6 saptamani?
Sau ciclul tau menstrual este neregulat?
Spui ca dupa 6 saptamani de la acest contact sexual ai facut 2 teste de sarcina care au iesit negative: deduc de aici ca urmatoarea menstruatie nu a mai venit de 6 saptamani?
Sau ciclul tau menstrual este neregulat?
ba da.. menstruatia mea a mai venit odata...in data la care trebuia sa imi vina... poate un pic in cantitate mai mica dar m-a tinut 4 zile...aproape ca deobicei. eu folosesc contraceptive milligest si asta mi-a reglat menstruatia. In perioada dinaintea contactului insa nu am luat contraceptivele la ore f fixe (3-4 ore diferenta). si o zi sau 2 am luat cate o pastila de sephydit pastile naturiste pt calmare si somn linistit.
Atunci nu ai de ce sa iti faci griji.
Multa sanatate iti doresc
Multa sanatate iti doresc
Nu cred ca esti gravida dar poti merge la un ginecolog ca sa fi linistita.Durerile de sini, sau sini tari si fierbinti, mincarimi ale sfircurilor, anunta de obicei menstruatia. Iti doresc sanatate!
Multumesc... sper sa ma linistesc. si de acum pastilele o sa le iau ceas elvetian la fix. sanu mi stau cu emotii...mai astept pana duminica si sper sa fie totul ok...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6am motive de ingrijorare?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 5daca folosesc anticonceptionale exista riscuri sa raman gravida?
- 4oare sunt insarcinata?
- 5sunt foarte ingrijorata.. pot fi insarcinata?
- 3Poate sa fie insarcinata ?
- 0sunt insarcinata?1-a pilula in 1-a saptamina uitata
- 1A ramas prietena mea insarcinata ?
- 8Prezervatul s-a rupt (pt prima data)
- 1Pot fi insarcinata?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 0insarcinata sau nu?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 2Sarcina nedorita
- 1Posibila sarcina ?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
- 2Sarcina sau nu?
- 2Act sexual neprotejat in a doua zi de ovulatie luând pastile
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: