nodul sub brat dureroase atunci cand imi vine menstruatia
imi iese de o 2 luni nodul sub brat, cand la un brat la altul.si imi mai iese un fel de cosuri mici apoi se fac un pic cam mari se sparg si trec.dar nodul de sub brat nu trec nu ma dor is mici cat o boaba mica de fasole.ii simpt.atunci cand imi vine menstruatia ma dor.nu pot merge la medic un tratament ceva daca se poate.multumesc
7 comentarii
Nu vreau sa te sperii, dar trebuie sa mergi urgent la medic. Poate fi o simpla dereglare hormonala, dar poate fi si ceva foarte grav.
Fa-ti ecografie bilaterala sani, nu doare, nu iradiaza si afli in 10 minute ce ai. Daca ceva nu e in regula, mergi cu rezultatul la endocrinolog sau senolog.
E foarte posibil sa ai adenopatii pe fond hormonal (conteaza si varsta, daca ai alaptat etc), dar de la distanta este imposbil de spus ce e. Si nu e bine sa amani sa afli de ce natura sunt.
Sanatate!
E foarte posibil sa ai adenopatii pe fond hormonal (conteaza si varsta, daca ai alaptat etc), dar de la distanta este imposbil de spus ce e. Si nu e bine sa amani sa afli de ce natura sunt.
Sanatate!
multumesc dar momentan nu pot merge la doctor
am 23 de ani si nu am alaptat doar ca asta vara am avut 2 furuncule atat.si sub brat o inflatura mica ca o fasole mica pe traiectu venei
Din cauza lipsei de bani nu poti ajunge? Daca esti asigurata te poate consulta si iti poate da trimitere va eco, medicul de familie. Daca n-ai asigurare sau esti peste hotare, poti merge la o camera de garda si nu te refuza.
Sa auzim de bine.
Sa auzim de bine.
am 27 de ani si am o durere la sanul stang spre axila aceasta durere o simt de 2 saptamanii si se simte ceva mic acolo, ce sa fac ?
Aceeasi recomandare, fa-ti ecografie bilaterala sani.
Sa auzim de bine!
Sa auzim de bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8oare cum sa fac sa-mi vina ciclu mai devreme?
- 4menstruatie dupa postinor
- 6sunt protejata si in cele 7 zile de pauza?
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 7postinor si menstruatia
- 34menstruatia dupa intreruperea anticonceptionalelor?
- 47menstruatia urat mirositoare
- 8Contraceptivele Yaz si efectele adverse
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 40e insarcinata?
- 21de ce intarzie ciclul?
- 6sangerare Utrogestan
- 15Intarziere menstruatie
- 2ciclu la 23 de zile (fata 12 ani)
- 124intarziere ciclu, sfatul unui medic va rog!
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 5Dureri in zona subratului
- 5ciclu dupa sarcina extrauterina
- 6CM de doua ori intr-o luna.. a mai patit cineva?
- 6ce fel de ciclu?
Mai multe informații despre: ciclul menstrual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: