Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
![ariana92](/arata_img.php?img=cont_161838.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am inceput sa beau Yasmin, in ziua in care dupa calendar ar fi trebuit sa fie ovulatia, apoi 7 zile nu am avut contact sexual. In ziua 15 de cînd luam pastilă am avut contact neprotejat. Pe tot parcursul cit am luat pastilele mam simtit prost, greata, sînii mi sau umflat si ma dureau foarte tare si crampe. De asemenea am folosit si Alprazolam(nu stiu daca reduce sau nu efectul pilulei)
Acum am facut pauza dar inca nu mia venit menstruatia. Sunt gravidă sau nu? Sau e posibil sa fi ramas gravidă inainte de a incepe sa iau pilulele si daca da, care sunt riscurile asupra copilului?
Acum am facut pauza dar inca nu mia venit menstruatia. Sunt gravidă sau nu? Sau e posibil sa fi ramas gravidă inainte de a incepe sa iau pilulele si daca da, care sunt riscurile asupra copilului?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata? foarte ingrijorata:(
- 2Sunt gravida?
- 7pot fi insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 4vreau un sfat, va rog.. sunt insarcinata?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 4pot fi insarcinata? urgent
- 14Sunt sau nu insarcinata?
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2Sunt gravida?
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 1sunt gravida?
- 7sunt insarcinata?
- 4A ramas insarcinata ?
- 2Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
- 2Intarzierea menstruatiei cu 2-3 zile...aparitia unei sarcini? e urgenta.
- 0Sunt gravida?
- 1Să repet testul? Vă rog, caut un răspuns!
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: