sunt sanse sa o las insarcinata?
Buna ziua, Ma numesc andrei si am 20 de ani, Azi eu si prietena mea am facut sex, fara a ne proteja adica fara prezervativ, totu a decurs bine iar cand am simtit ca ejaculeaz am scoso afara, si am ejaculeat afara nu in interiorul prietenei mele, sunt sanse sa o las insarcinata ?
5 comentarii
sunt foarte mari sanse sa lasi o fata insarcinata, n-are nici o legatura cu ejacularea, ci cu perioada fertila in care are loc contactul sexual
pai... ciclu ia venit in date de 7 8.. pe la inceputu luni... deci sunt sanse sa fie gravida ?
Nu ar trebui sa ramana gravida.
Pentru a ramane gravida este necesara in cele mai multe cazuri ejacularea in interior si bineinteles, sa se intample in perioada fertila. Daca menstruatia i-a venit pe 7, 8, nici macar nu era in perioada fertila.
Pentru a ramane gravida este necesara in cele mai multe cazuri ejacularea in interior si bineinteles, sa se intample in perioada fertila. Daca menstruatia i-a venit pe 7, 8, nici macar nu era in perioada fertila.
testu de sarcina dupa cat timp se face ? Si mai am o intrebare... ii vine un lichid roz - din interior de la ce sa fie ?
Testul de sarcina se face la 14 zile de la contactul suspicios. Secretia roz poate sa arate ca menstruatia este pe drum, insa faptul ca e roz poate insemna si alte probleme. De obicei vine o secretie maronie inainte de menstruatie. Daca mai ai acea scurgere roz, sa mergi la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15mare stres!!!va rog ajutor
- 2sunt sau nu insarcinata?
- 25Sunt sau nu insarcinata?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 3Imi e teama sa nu fiu gravida..
- 10Exista vreun risc???
- 1sunt insarcinata?
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 1posibil sa raman insarcinata?
- 1Nu mai stiu sunt insarcinata sau nu?
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 0Sarcina sau dereglare a menstruatiei ?
- 0Anticonceptionale cerazette
- 1Semn de sarcina?
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: