sunt sanse sa o las insarcinata?
Buna ziua, Ma numesc andrei si am 20 de ani, Azi eu si prietena mea am facut sex, fara a ne proteja adica fara prezervativ, totu a decurs bine iar cand am simtit ca ejaculeaz am scoso afara, si am ejaculeat afara nu in interiorul prietenei mele, sunt sanse sa o las insarcinata ?
5 comentarii
sunt foarte mari sanse sa lasi o fata insarcinata, n-are nici o legatura cu ejacularea, ci cu perioada fertila in care are loc contactul sexual
pai... ciclu ia venit in date de 7 8.. pe la inceputu luni... deci sunt sanse sa fie gravida ?
Nu ar trebui sa ramana gravida.
Pentru a ramane gravida este necesara in cele mai multe cazuri ejacularea in interior si bineinteles, sa se intample in perioada fertila. Daca menstruatia i-a venit pe 7, 8, nici macar nu era in perioada fertila.
Pentru a ramane gravida este necesara in cele mai multe cazuri ejacularea in interior si bineinteles, sa se intample in perioada fertila. Daca menstruatia i-a venit pe 7, 8, nici macar nu era in perioada fertila.
testu de sarcina dupa cat timp se face ? Si mai am o intrebare... ii vine un lichid roz - din interior de la ce sa fie ?
Testul de sarcina se face la 14 zile de la contactul suspicios. Secretia roz poate sa arate ca menstruatia este pe drum, insa faptul ca e roz poate insemna si alte probleme. De obicei vine o secretie maronie inainte de menstruatie. Daca mai ai acea scurgere roz, sa mergi la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sarcina sau nu.. menstruatie intarziata 2 saptamani
- 4insarcinata de la sperma scursa?
- 8Am nevoie de un sfat..urgent!!!
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 5Cate sanse exista sa raman insarcinata?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 3Sarcina?
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 0este adevărat ?
- 0Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 0Risc de sarcina?
- 1Este sau nu o sarcina?
- 4Pot fi insarcinata ?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1Ajutați-mă, pot rămâne gravida?
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 2Panică!! Oare e vorba de sarcină ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: