Avort medicamentos!
Bună tuturor! Am intrat aici în speranța ca primesc o lămurire la ceea ce voi povesti acum.
Joi în jurul orei 13 am luat prima tabletă de medabon în cabinetul dnei dr, urmând ca azi să introduc intravaginal celelalte 4 tb. Totul a fost bine, în afară de stări de greață și amețeală spre seară nu am avut nici o problemă. Vineri dimineață au început sângerări ușoare și crampe abdominale(suportabile, nu am luat calmant). În jurul amiezii(12/12jumate) am eliminat primul cheag. Din acel moment am început să sângerez mai abundent, să mai elimin cheaguri, și asta până aseară în jurul orei 19 când am eliminat sacul gestational(nu am apucat să ajung la toaletă, era pe absorbant)….vreau să știu dacă a mai pățit cineva așa și ce rol au cele 4 tb care urmează a fi introduse dacă am eliminat sarcina. Mulțumesc
Joi în jurul orei 13 am luat prima tabletă de medabon în cabinetul dnei dr, urmând ca azi să introduc intravaginal celelalte 4 tb. Totul a fost bine, în afară de stări de greață și amețeală spre seară nu am avut nici o problemă. Vineri dimineață au început sângerări ușoare și crampe abdominale(suportabile, nu am luat calmant). În jurul amiezii(12/12jumate) am eliminat primul cheag. Din acel moment am început să sângerez mai abundent, să mai elimin cheaguri, și asta până aseară în jurul orei 19 când am eliminat sacul gestational(nu am apucat să ajung la toaletă, era pe absorbant)….vreau să știu dacă a mai pățit cineva așa și ce rol au cele 4 tb care urmează a fi introduse dacă am eliminat sarcina. Mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9In Romania exista pastila aia in loc de avort chirurgical?
- 11In afara de avort chirurgical, exista si pastile?
- 5intreruperea sarcinii
- 2Avort medicamentos?
- 6Intrerupere Sarcina Tratament Medicamentos
- 0Avort medicamentos 5 saptamani
- 0Ma puteti ajuta?
- 0Buna seara! intrerupere de sarcina cu medalbon
- 9Medabon
- 0Mifegyne si cytotec
- 1Experienta mea cu avort medicamentos(nu recomand)
- 0Avort medicamentos medabon
- 1Avort medicamentos
- 1Avort Medabon
- 1Intrerupere sarcină - ajutor
- 2Sarcina oprita in evolutie. Dureri la o saptamana dupa Medabon
- 0Experienta cu Medabon !
- 0Medabon - o experienta traumatizanta
- 3Resturi dupa avort medicamentos
- 0Experiența mea Cu pastilele medicamentoase
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos medabon
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: