Ajutați-mă - valorile bhgc-ului
Buna seara, am 30 de ani pe 26 decembrie am aflat ca am sarcina extrauterina gemelara trompa dreapta, prima mea sarcina. Pe 27 m-am internat si pe 28 decembrie mi s-a administrat 5 injecții de metotrexat 10 mg/ml - 20 mg, valoarea bhgc-ul la acel momentan fiind de 4100 si 4 săptămâni însărcinata. Pe 29 valoarea bhgc-ului a scăzut la 3300 si pe 30 decembrie la 2600. Pe 31 am plecat din spital cu indicațiile de a-mi monitoriza valorile bhgc-ului la un laborator. Pe 3 ianuarie a scazut la 205 si azi pe 5 la 100.
Problema mea este ca eu am dureri de ovare, sangerez cand rosu cand maro, mai exista riscul de a mi se rupe trompa la valoarea asta mica de bhgc, si de ce am dureri, abia peste o luna trebuie sa fac ecografie. Va mulțumesc! Am capul praf de pe 26 decembrie.
Problema mea este ca eu am dureri de ovare, sangerez cand rosu cand maro, mai exista riscul de a mi se rupe trompa la valoarea asta mica de bhgc, si de ce am dureri, abia peste o luna trebuie sa fac ecografie. Va mulțumesc! Am capul praf de pe 26 decembrie.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ajutor sarcina extrauterina!
- 4Dureri insuportabile!
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1Sarcina extrauterina?
- 0Ma puteti ajuta?
- 2Ajutați-mă - sângerările nu au mai încetat după întrerupere de sarcină cu medicamente
- 0Avort medicamentos cu Medabon
- 2Povestea mea...
- 1Întrebare- întrerupere de sarcina cu medabon
- 2Stare de rau dupa avort medicamentos
- 4Care sunt experienta voastra cu medabon?
- 7Ajutați-mă - medabon pentru intrerupere, de doua ori
- 0Avort medicamentos
- 8Avort medicamentos cu Medabon si resturi ramase
- 0Avort medicamentos - clinica
- 0Avort medicamentos.
- 3Avort MEDABON 2023 nedureros
- 0Avort medicamentos.
- 2Medabon -01.2023
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina Avortul medicamentos beta HCG
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: