Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)
![roxi30](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua
as dori sa va intreb ceva maine fac 2 saptamani de la un chiuretaj de la o sarcina fara embrion la 8 saptamani.am dureri jos sub burta si in special la ovarul drept eu am anexita de mai multi ani dar cu tratament sa ameliorat pana sa raman insarcinata vreau o sarcina sanatoasa.
ce pot sa iau sa nu mai mai.doara?
va multumesc
as dori sa va intreb ceva maine fac 2 saptamani de la un chiuretaj de la o sarcina fara embrion la 8 saptamani.am dureri jos sub burta si in special la ovarul drept eu am anexita de mai multi ani dar cu tratament sa ameliorat pana sa raman insarcinata vreau o sarcina sanatoasa.
ce pot sa iau sa nu mai mai.doara?
va multumesc
2 comentarii
![Dr. Clinica Marie Stopes Romania](/arata_img.php?img=cont_127588.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Recomandarea noastra este sa consultati un medic ginecolog pentru aflarea mai precisa a cauzelor durerilor dumneavostra, iar mai apoi sa fiti indrumati inspre umrarea unui tratament.
O zi buna!
Recomandarea noastra este sa consultati un medic ginecolog pentru aflarea mai precisa a cauzelor durerilor dumneavostra, iar mai apoi sa fiti indrumati inspre umrarea unui tratament.
O zi buna!
![LarisaB](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna seara, in data de 14 martie 2014 am trait cea mai grea perioada din viata mea.Am fost insarcinata, insa sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani.Nu am avut simptome si m-a chemat medicul la control la 12 saptamani.Si am stat asa fara sa stiu nimic...In fine dupa ce mi-a spus ca e sarcina oprita in evolutie de la 8 saptamani mi-a spus ca trebuie sa fac chiuretaj.In 15 martie la 9:30 eram distrusa..mi-au facut chiuretaj, in 20 martie mi-a mai facut odata chiuretaj pt ca acuzam dureri ingrozitoare.Acum sunt "bine", mi-a prescris FEMOSTON 2/10. O intrebare as avea: cat de repede pot sa raman iar insarcinata?Eu si sotul meu ne dorim foarte mult:(
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2anexita veche
- 2intrebare anexita
- 5nu pot scapa de anexita.. am secretie abundenta de culoare alba, fara miros
- 5nu reusesc intotdeauna sa ma simt bine in timpul actului sexual
- 7tratament Candida
- 3Dureri in timpul actului sexual (intr-o anumita zona)
- 4anexita.. dar vreau un bebe
- 0anexita
- 5am o durere de ovare pe partea dreapta de cateva luni
- 5anexita? as vrea un raspuns!
- 5anexite, cistite
- 0anexita cronica
- 2anexita bilaterala. Suspect infectie urinara.Vaginita acuta
- 0vaccinurii pt anexite si vaginite?
- 2preludiul menstrual
- 3anexita si intarzierea menstrutiei
- 1POSIBILA ANEXITA - Nevoie urgenta de sfat medical!
- 3Anexita dureri urgent
- 0Sarcina incipienta
Mai multe informații despre: anexita sarcina fara embrion
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: