Chiuretajul dupa o sarcina fara embrion (8 saptamani)

01-02-2014
roxi30
Nu este medic/terapeut
roxi30
buna ziua
as dori sa va intreb ceva maine fac 2 saptamani de la un chiuretaj de la o sarcina fara embrion la 8 saptamani.am dureri jos sub burta si in special la ovarul drept eu am anexita de mai multi ani dar cu tratament sa ameliorat pana sa raman insarcinata vreau o sarcina sanatoasa.

ce pot sa iau sa nu mai mai.doara?

va multumesc
2 comentarii
0
10-02-2014, ora 12:33
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Recomandarea noastra este sa consultati un medic ginecolog pentru aflarea mai precisa a cauzelor durerilor dumneavostra, iar mai apoi sa fiti indrumati inspre umrarea unui tratament.

O zi buna!
0
05-04-2014, ora 20:08
LarisaB
Nu este medic/terapeut
LarisaB
Buna seara, in data de 14 martie 2014 am trait cea mai grea perioada din viata mea.Am fost insarcinata, insa sarcina s-a oprit din evolutie la 8 saptamani.Nu am avut simptome si m-a chemat medicul la control la 12 saptamani.Si am stat asa fara sa stiu nimic...In fine dupa ce mi-a spus ca e sarcina oprita in evolutie de la 8 saptamani mi-a spus ca trebuie sa fac chiuretaj.In 15 martie la 9:30 eram distrusa..mi-au facut chiuretaj, in 20 martie mi-a mai facut odata chiuretaj pt ca acuzam dureri ingrozitoare.Acum sunt "bine", mi-a prescris FEMOSTON 2/10. O intrebare as avea: cat de repede pot sa raman iar insarcinata?Eu si sotul meu ne dorim foarte mult:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Răceala la ovare
  •