ce se intampla?
ce se intampla la primul act sexual?cand iti pierzi virginitatea?...
5 comentarii
Adica cum, ce se intampla? Nu se intelege care e nelamurirea ta. Care e momentul in care nu mai esti virgina, sau cum?
da vreau sa discut cu o femeie...ma-m jucat cu prietenul meu...jocuri erotice...nu voiam sa fac dragoste intr-un final si-a introdus putin cateva sec penisul in vaginul meu dar nu in totalitate ci ma atins...sange nu a fost...durere nu.si nu stiu daca mai sunt virgina...?ma puteti ajuta...un sfat...?multumesc
de asta am tinut sa intreb ce se intampla ?sunt sangerari, dureri ?
Din pacate, de la distanta e greu de spus si nici tu nu ai cum sa iti dai seama daca mai esti virgina sau nu. Numai un control la ginecologic te poate lamuri.
Exista situatii in care are loc dezvirginarea si sa nu fie sangerare deloc. La fel, cum poti sa ai raport sexual si sa ramana himenul intact. Dar astea sunt situatii mult mai rare.
Dar, in pricipiu, daca a reusit sa introduca penisul, chiar daca nu de tot, sau pentru scurt timp, inseamna ca nu mai esti virgina. Dar, repet, nu e 100% sigur, din punct de vedere fizic.
Da, de obicei apare o sangerare si chiar durere, dar nu obligatoriu.
Ai grija de tine, daca in timpul jocurilor astora erotice iti introduce penisul chiar si ptr putin timp si are lichid preejaculator pe penis poate aparea la o adica riscul de sarcina si/sau boli cu transmisie sexuala.
Informeaza-te fara rusine despre orice ca sa nu ai surprize sau sa suferi inutil mai tarziu.
Exista situatii in care are loc dezvirginarea si sa nu fie sangerare deloc. La fel, cum poti sa ai raport sexual si sa ramana himenul intact. Dar astea sunt situatii mult mai rare.
Dar, in pricipiu, daca a reusit sa introduca penisul, chiar daca nu de tot, sau pentru scurt timp, inseamna ca nu mai esti virgina. Dar, repet, nu e 100% sigur, din punct de vedere fizic.
Da, de obicei apare o sangerare si chiar durere, dar nu obligatoriu.
Ai grija de tine, daca in timpul jocurilor astora erotice iti introduce penisul chiar si ptr putin timp si are lichid preejaculator pe penis poate aparea la o adica riscul de sarcina si/sau boli cu transmisie sexuala.
Informeaza-te fara rusine despre orice ca sa nu ai surprize sau sa suferi inutil mai tarziu.
multumesc oricum am sa incerc sa ajung la ginecolog...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cum as putea sa imi dau seama daca un baiat e virgin sau nu?
- 6virgina sau nu? din analize sau nu?
- 3mi-a introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare?
- 5Virgina sau nu?
- 4mai sunt virgina
- 3cum fac sa ma dezvirginez in afara de o fata cu care sa fac sex as putea printr-o operatie?
- 1Sangerari dupa dezvirginare.Rog parerea unui medic.
- 1virgina sau nu
- 1sarcina si virgina
- 1Poate fii insarcinata?
- 3Incepere viata sexuala
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 2Ma pot dezvirgina cu degetele?
- 1Virginitate
- 5Ce se întâmplă cu fetele care își incep viața sexuala devreme?
- 0Sa iau pastila de a doua zi
- 1Mai sunt virgină?
- 0Primul contact sexual
Mai multe informații despre: virginitatea dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: