Am dureri mari dupa primul act sexual!
Bina ziua acum 4 zile in urma am avut un act sexual cu prietenul meiu am 15 ani si el are 18 si mia placut la inceout acfost dureros apropo intrebaria mia este daca primul meu act sexual a fost in ultima zi de menstruatie si acm dupa 4 zile inca am dureri si simt ca parca as avia o rana inteeioara in lucul ala si ma doare de mor, cam din ce cauza ar fi rana si cum as putia sa fac sa imi triaca?
+ca azi in a 4 zi dupa actul sexual am vomitari obosiala ca un fek de raciala are legatura cu ce sa intamplat?
+ca azi in a 4 zi dupa actul sexual am vomitari obosiala ca un fek de raciala are legatura cu ce sa intamplat?
1 comentarii
Buna ziua
Este important sa intelegi ca inceperea vietii sexuale inseamna si responsabilitate fata de sanatatea ta si starea ta medicala. Cu alte cuvinte mergi la medic pentru evaluare completa si tratament, poate fi vorba de multe situatii: inflamatii, infectii etc., care nu se pot evalua aici, pe internet.
Nu uita de utilizarea masurilor de protectie (prezervativ)
Este important sa intelegi ca inceperea vietii sexuale inseamna si responsabilitate fata de sanatatea ta si starea ta medicala. Cu alte cuvinte mergi la medic pentru evaluare completa si tratament, poate fi vorba de multe situatii: inflamatii, infectii etc., care nu se pot evalua aici, pe internet.
Nu uita de utilizarea masurilor de protectie (prezervativ)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 5a fost virgina?
- 7Dezvirginarea!
- 10despre virginitate
- 1Sangerari dupa dezvirginare.Rog parerea unui medic.
- 0acum cateva luni mi sa rupt ata penisului dupa o partida de sex
- 3simptome dupa primul contact sexual (la fete) ?
- 4Primul contact sexual..
- 1e normal sa intarzie ciclul dupa dezvirginare?
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 3Sex oral fara prezervativ
- 1Dureri in vagin in timpul penetrarii
- 4Sarcina
- 1Sex dupa terminarea menstruației
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 3Vagin prea stramt
- 2Primul act sexual
- 3Cancer de col uterin
- 3Nu simt nimic, este ca ea spune ca este virgina
- 3Sunt însărcinată?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data durerea dupa actul sexual dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: