Am dureri mari dupa primul act sexual!
Bina ziua acum 4 zile in urma am avut un act sexual cu prietenul meiu am 15 ani si el are 18 si mia placut la inceout acfost dureros apropo intrebaria mia este daca primul meu act sexual a fost in ultima zi de menstruatie si acm dupa 4 zile inca am dureri si simt ca parca as avia o rana inteeioara in lucul ala si ma doare de mor, cam din ce cauza ar fi rana si cum as putia sa fac sa imi triaca?
+ca azi in a 4 zi dupa actul sexual am vomitari obosiala ca un fek de raciala are legatura cu ce sa intamplat?
+ca azi in a 4 zi dupa actul sexual am vomitari obosiala ca un fek de raciala are legatura cu ce sa intamplat?
1 comentarii
Buna ziua
Este important sa intelegi ca inceperea vietii sexuale inseamna si responsabilitate fata de sanatatea ta si starea ta medicala. Cu alte cuvinte mergi la medic pentru evaluare completa si tratament, poate fi vorba de multe situatii: inflamatii, infectii etc., care nu se pot evalua aici, pe internet.
Nu uita de utilizarea masurilor de protectie (prezervativ)
Este important sa intelegi ca inceperea vietii sexuale inseamna si responsabilitate fata de sanatatea ta si starea ta medicala. Cu alte cuvinte mergi la medic pentru evaluare completa si tratament, poate fi vorba de multe situatii: inflamatii, infectii etc., care nu se pot evalua aici, pe internet.
Nu uita de utilizarea masurilor de protectie (prezervativ)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4despre sex va rog ast rasp urgent
- 9prietenul nu ma poate dezvirgina
- 3Primul contact sexual. sexul anal este sanatos?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 3Primul contact sexual
- 3Am sangerat... asta inseamna ca himenu s-a rupt?
- 2Mi.am pierdut virginitatea?
- 5dezvirginare cu degetul? sarcina
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 0Dezvirginare sau nu?
- 0sangerari dupa primul contact sexual
- 3Sex oral fara prezervativ
- 4Problema sex!
- 1Durere la dezvirginare
- 0Infectie urinara dupa sex
- 0Dezvirginare
- 2Primul act sexual
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 1Mai sunt virgină?
- 1Durere la atingere in zona vulvei
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data durerea dupa actul sexual dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: