Menstruatia dupa primul act sexual
Buna ziua. Am avut contact sexual cu prietena mea. Pentru ea a fost prima data. Am folosit prezervativ durex extra safe si tin sa precizez ca nu am ejaculat deloc. Primul act sexual a fost dureros pentru ea si doar am incercat penetrarea dar fara succes. A doua oara, s-a intamplat dupa 2 saptamani si am reusit penetrarea, a avut dureri in timpul actului (a sangerat putin ) dar dupa s-a relaxat. De fiecare data cand am avut contact sexual, eu nu am ejaculat deloc. Verific tot timpul dupa ce termin actul, la chiuveta cu apa, daca s-a intamplat ceva cu prezervativul, si nu era spart, am pus apa in prezervativ sa vad daca exista scurgeri, nu exista, nu am ejaculat deloc, deci pana aici totul bine. Acum, prietena mea are de 3 zile scurgeri mici de culoare maro, iar azi fiind a 4a zi nu a mai avut nimic(nici o scurgere). A spus ca de-obicei in zilele astea avea menstruatia. De la ce poate sa fie aceste scurgeri de culoare maro?
1 comentarii
Nu toate cazurile de scurgeri maronii sunt motive de ingrijorare. Scurgeri maronii apar adesea din cauza tesuturilor endometriale vechi. Daca menstruatia a intarziat, poate aparea o scurgere maronie initial, inainte de sangerarea menstruala. De asemenea, poate aparea la finalul menstruatiei.
Dacă nu îi vine menstruația după acestea e bine să meargă la ginecolog pentru un control, să depisteze adevărata cauză.
Dacă nu îi vine menstruația după acestea e bine să meargă la ginecolog pentru un control, să depisteze adevărata cauză.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Menstruatie putina... E posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor?
- 3ciclu negru si curge foarte putin
- 1Menstruatie maronie si putina
- 0Menstruatie maronie si in cantitate mult mai mica
- 1e normal sa intarzie ciclul dupa dezvirginare?
- 0Sangerari dupa dezvirginare
- 1Ruperea himenului
- 1Este posibil sa nu pot duce un contact sexual?
- 3Normal sau nu sa nu imi curga sange la peimul contaxt sexual
- 1Pot fii însărcinată?
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 1Folosirea tamponului inainte de a avea relatii sexuale?
- 0Menstruație maro
- 1Menstruatie doar cateva pete maronii si o picatura rosie
- 0Poate fi o sarcina?
- 1Nu intra penisul in vagin
- 5Dezvirginare cu durere
- 0Sarcina sau dereglare
Mai multe informații despre: menstruatia redusa cantitativ menstruatia maronie dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: