Dezvirginare imposibil de realizat
Am o problema, mi ar fi de mare ajutor un sfat.
Am 20 de ani și o dezvirginare imposibila din câte am observat. Când am încercat primul contact am avut dureri imense, insuportabile și actul a ajuns pana la jumătate și nu reușea sa înainteze indiferent de forța cu care o făcea. Care ar fi problema? Himen elastic? Exista 2 "pereți" de care ar trebui sa treacă și nu doar 1?
Am 20 de ani și o dezvirginare imposibila din câte am observat. Când am încercat primul contact am avut dureri imense, insuportabile și actul a ajuns pana la jumătate și nu reușea sa înainteze indiferent de forța cu care o făcea. Care ar fi problema? Himen elastic? Exista 2 "pereți" de care ar trebui sa treacă și nu doar 1?
4 comentarii
Poate fi pe fond psihic. Ai nevoie de relaxare. de un mediu ambiant, și să dați mai mare atenție preludiului. Dacă totuși nu reușiți consultă un medic ginecolog, pentru că se poate rezolva și chirurgical.
Incearca sa mergi la un control ginecologic pentru a elimina o cauza organica
Problema ar fi psihica, in primul rand, si de la ea reactioneaza organele/glandele. Poate nu esti pregatita/relaxata/hotarata, poate si partenerul are o parte din vina, cu antrenament si rabdare vei reusi. Atentie la boli si sarcina.
Faceti un consult ginecologic pt a elimina o cauza organica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 3mi-a introdus doar 2 degete in vagin si parca apoi am vazut pete rosii pe chilot. Dezvirginare?
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 4Deflorare dureroasa sau nu ?
- 2Anxietate performanța sexuală ????
- 2Problema erectie
- 3Dificultate in timpul actului sexual
- 6Cateva intrebari despre primul act sexual.
- 2un raspuns va rog
- 0Pot ramane insarcinata?
- 5Sarcina?
- 3Incepere viata sexuala
- 0Am mai multe întrebări despre virginitate
- 0Posibilitate de sarcina?
- 3Risc sarcina?
- 3Dezvirginare
- 1Vă rog, ajutați-mă ! Când am avut primul contact sexual, nu am avut nici o sângerare
- 4Dezvirginare si sarcina
- 2Mai sunt sau nu virgina ? Am luat vreo boala cu transmitere sexuală ?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: