Virgina insarcinata???
Buna seara! Eu si partenerul meu am vrut sa facem sex. Intr-o zi cand eram impreuna am vrut sa vedem daca simt eu vreo durere, si a incercat sa intre in mine si a reusit sa introduca doar capul, insa la un moment dat cand am simtit o presiune, ne-am oprit. Asadar, nu m-a dezvirginat (cred), dar eu imi pun problema unei posibile sarcini, deoarece ma gandesc ca poate avea lichid seminal pe penis atunci cand a incercat sa ma penetreze si ma dor sanii. Asta s-a intamplat la data de 3 iunie, avand in vedere ca menstruatia urmatoare ar trebui s-o am incepand cu data de 22 iunie. ieri, in data de 17, am efectuat un test de sarcina si a iesit negativ. Sunt foarte speriata, desi mai dureaza pana trebuie sa imi vina menstruatia. Pot fi insarcinata? Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere.. pana acum am citit pareri cum ca e posibil, iar altele ca este exclus si sunt foarte speriata si confuza... Va multumesc anticipat!!!
3 comentarii
Bună seara!
Durerile de sâni pot apărea și înainte de menstruație. Dar orice e posibil. Mai așteaptă două săptămâni și fă din nou testul de sarcină, ca să nu mai ai dubii.
Durerile de sâni pot apărea și înainte de menstruație. Dar orice e posibil. Mai așteaptă două săptămâni și fă din nou testul de sarcină, ca să nu mai ai dubii.
De ce inca doua saptamani daca mie trebuie sa imi vina menstruatia in cateva zile? Adica nici nu pot sa stiu daca o sa imi intarzie sau nu.. vreau doar sa ma lamureasca cineva daca exista posibilitatea unei sarcini in aceasta situatie, mai ales daca sunt virgina. Va rog mult de tot.
Buna dimineața!
În situația în care nu-ți vine menstruația, faci testul de sarcină.
Ceri imposibilul. Mai ai răbdare câteva zile și ai să vezi. Nimeni nu-ți poate garanta că ești sau nu gravidă. Totdeauna mai există și excepții.
De aceea există educație sexuală, iar sexul înseamnă responsabilitate. Pentru siguranță, există prezervativ, pe care ar fi trebuit să-l folosiți.
În situația în care nu-ți vine menstruația, faci testul de sarcină.
Ceri imposibilul. Mai ai răbdare câteva zile și ai să vezi. Nimeni nu-ți poate garanta că ești sau nu gravidă. Totdeauna mai există și excepții.
De aceea există educație sexuală, iar sexul înseamnă responsabilitate. Pentru siguranță, există prezervativ, pe care ar fi trebuit să-l folosiți.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cu cat timp inainte de actul sexual trebuie sa iau anticoncepionalele?
- 4Pot folosi ob?
- 1intarzierea menstruatiei dupa dezvirginare
- 4Am incercat sa o facem pentru prima oara.
- 0Dezvirginare cu probleme?
- 3E normal sa apara o astfel de durere?
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 0Durere dupa act sexual
- 5Sarcina?
- 3Incepere viata sexuala
- 3Problema in timpul pierderii virginitati.
- 1Durere la dezvirginare
- 0Dezvirginare
- 2Dezvirginare, sângerări zilnice, dureri de burtă și usturime
- 1Problema erecție
- 0Un mic sfat va rog - frica de o posibila sarcina.
- 4Întrebare metoda de contracepție.. nu știu cum sa scap de frica asta
- 1Menstruatia dupa primul act sexual
- 1Am dureri mari dupa primul act sexual!
- 1Primul act sexual si probleme
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data dezvirginarea
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: