Virgina insarcinata???

18-06-2017
PinkyPie
Nu este medic/terapeut
PinkyPie
Buna seara! Eu si partenerul meu am vrut sa facem sex. Intr-o zi cand eram impreuna am vrut sa vedem daca simt eu vreo durere, si a incercat sa intre in mine si a reusit sa introduca doar capul, insa la un moment dat cand am simtit o presiune, ne-am oprit. Asadar, nu m-a dezvirginat (cred), dar eu imi pun problema unei posibile sarcini, deoarece ma gandesc ca poate avea lichid seminal pe penis atunci cand a incercat sa ma penetreze si ma dor sanii. Asta s-a intamplat la data de 3 iunie, avand in vedere ca menstruatia urmatoare ar trebui s-o am incepand cu data de 22 iunie. ieri, in data de 17, am efectuat un test de sarcina si a iesit negativ. Sunt foarte speriata, desi mai dureaza pana trebuie sa imi vina menstruatia. Pot fi insarcinata? Va rog din suflet sa ma ajutati cu o parere.. pana acum am citit pareri cum ca e posibil, iar altele ca este exclus si sunt foarte speriata si confuza... Va multumesc anticipat!!!
3 comentarii
2
18-06-2017, ora 21:29
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Bună seara!
Durerile de sâni pot apărea și înainte de menstruație. Dar orice e posibil. Mai așteaptă două săptămâni și fă din nou testul de sarcină, ca să nu mai ai dubii.
0
18-06-2017, ora 22:52
PinkyPie
Nu este medic/terapeut
PinkyPie
De ce inca doua saptamani daca mie trebuie sa imi vina menstruatia in cateva zile? Adica nici nu pot sa stiu daca o sa imi intarzie sau nu.. vreau doar sa ma lamureasca cineva daca exista posibilitatea unei sarcini in aceasta situatie, mai ales daca sunt virgina. Va rog mult de tot.
1
19-06-2017, ora 09:00
Psihologie, București
Buna dimineața!
În situația în care nu-ți vine menstruația, faci testul de sarcină.
Ceri imposibilul. Mai ai răbdare câteva zile și ai să vezi. Nimeni nu-ți poate garanta că ești sau nu gravidă. Totdeauna mai există și excepții.
De aceea există educație sexuală, iar sexul înseamnă responsabilitate. Pentru siguranță, există prezervativ, pe care ar fi trebuit să-l folosiți.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: