nu trebuia sa iau anticonceptionale?
d curand am aflat k am chist ovarian:((am aflat d asemenea k am si o infectzie dar mi s-a spus k nu e fff grava si k s poate trata.totusi medicul nu mi-a dat anticonceptzionale din cate cunosc yo medicamentele.mi-o dat doar meclon, eficef si aflamil.nu mai ar trebui sa iau cva?durerea tot mai o am si tare as vrea sa scap d ea si mai ales d chist.nu e fff mare dar e:((ms
5 comentarii
Daca doriti sa nu ramaneti gravida si sa luati anticonceptionale, desigur ca puteti lua. Trebuie observat, insa, ca anticonceptionalele orale favorizeaza infectiile genitale.
In afara de indicatia lor principala, de contraceptive, anticonceptionalele reprezinta una din posibilitatile de tratament in ovarul polichistic, care este alta boala decat chistul izolat.
In afara de indicatia lor principala, de contraceptive, anticonceptionalele reprezinta una din posibilitatile de tratament in ovarul polichistic, care este alta boala decat chistul izolat.
deci nu era neaparat sa imi dea k tratament antincnceptzionale?s-ar putea sa imi treaca si k medicamentele p kre l iau akm?
si eu am avut asa ceva si am luat si anticonceptzionale dar si alt tip de tratament.si dupa aproximativ 5 ani mi au trecut de tot...eu aveam si la san...noduli.u cati ani ai?k nu e bn sa iei anticonceptionale de la o varsta prea mica.bafta
am 20 d ani.pai nush...din kte m-am informat ar fi trebuit sa iau.akm nu imi ramane dekt sa astept sa vad la urmatorul ecograf dak s-a micsorat makr.dupa sincer nush.ms
hmmm.esti mai mare k min eu am 18.am luat anticonc de la 14 ani cu pauze normal.ai mai luat pana acu ma antic?din diferite motive?daca ai mai luat.dc sa nu mai iei.daca te ajuta sa scapi...dar daca nu incearca alte tratamente.de fapt e decizia ta.te am poopat.bafta...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3e nevoie de reteta pentru anticonceptionale
- 3chist de ovar torsionat
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 3pot sa iau anticonceptionale?
- 14Pauza de 7 zile
- 6alte pastile diminueaza efectul anticonceptionalelor?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 3Sangerarea dupa reluarea anticoncenptionalelor
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 7Diane 35 si sarcina
- 2contraceptive Melleva 35
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 2Sarcina si chist ovarian
- 1Chist ovarian
- 0Arcoxia si Novynette
- 2CHIST OVARIAN
- 7operatie de chist ovarian
- 0dereglare hormonala?
- 0Chist dermoid.
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Administrarea contraceptivelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: