Ce sa fac?
Buna
Dilema mea e urmatoarea...iau anticonceptionale cam de 6 luni, dar mentionez ca in acesta sase luni menstruatia niciodata nu venea niciodata in cele sapte zile ci incepea aproximativ inainte de ultimele 4 pastile..luna trecuta incapand inainte de ultimele doua.
Aseara am luat ultima pastila si nici un semn pana astazi...sa se fi intamplat ceva sau doar sa mai astept, gandindu-ma ca s-a reglat si va veni?
Mnetionez ca am luat fiecare pastila la ora fixa si nicidecum nu am luat antibiotice deoarece sunt alergica la ele.
Ce se intampla...?E cazul sa ma gandesc la sarcina?
Dilema mea e urmatoarea...iau anticonceptionale cam de 6 luni, dar mentionez ca in acesta sase luni menstruatia niciodata nu venea niciodata in cele sapte zile ci incepea aproximativ inainte de ultimele 4 pastile..luna trecuta incapand inainte de ultimele doua.
Aseara am luat ultima pastila si nici un semn pana astazi...sa se fi intamplat ceva sau doar sa mai astept, gandindu-ma ca s-a reglat si va veni?
Mnetionez ca am luat fiecare pastila la ora fixa si nicidecum nu am luat antibiotice deoarece sunt alergica la ele.
Ce se intampla...?E cazul sa ma gandesc la sarcina?
4 comentarii
Daca le-ai luat corect, nu e cazul sa te gandesti la sarcina..poate ca de acum inainte iti va veni sangerarea in pauza;..ai rabdare.
Pai, nu am omis nici o pastila...si le iau mereu la ora fixa. De antibiotice nici nu se discuta, deoarece sunt alergica la ele, deci nici eu nu iau in calcul o sarcina.
In lunile anterioare venea chiar si inainte cu patru zile de a termina AC, ceea ce nu era normal, nu?
Aseara am luat ultima pastila.
In lunile anterioare venea chiar si inainte cu patru zile de a termina AC, ceea ce nu era normal, nu?
Aseara am luat ultima pastila.
Avand o structura alergica dovedita, ai un organism mai sensibil si mai sensibilizat, e posibil ca sa se mai deruleze unele lucruri in afara tiparului obisnuit..nu te speria si ai rabdare caci sangerarea va veni.
Va multumesc din suflet pentru rabdare si intelegere.
Voi avea rabdare si voi astepta atunci...:)
Voi avea rabdare si voi astepta atunci...:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand este sigur ?
- 4pot fi gravida sub efectul anticonceptionalelor?
- 2pilula luata inainte cu o zi de venire menstruatie
- 4amenoree provocata de pilule?
- 5Pauza de 6 zile in loc de 7 zile
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 3anticonceptionale fara consult medical
- 4Ce se intampla daca nu mai iau anticonceptionale ?
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 16Boli favorizate de pilule
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 5astept un ras
- 4prima pastila dupa pauza
- 4Detalii in privinta pastilei "Escapel"
- 6sangerare dupa orgasm
- 9Prescrierea anticonceptionalelor
- 1Pot lua anticonceptionalele inainte de menstruatie?
- 2Incepere tratament diane 35
- 0contact sexual in ziua uitarii pastilei
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: