Ce sa fac?
Buna
Dilema mea e urmatoarea...iau anticonceptionale cam de 6 luni, dar mentionez ca in acesta sase luni menstruatia niciodata nu venea niciodata in cele sapte zile ci incepea aproximativ inainte de ultimele 4 pastile..luna trecuta incapand inainte de ultimele doua.
Aseara am luat ultima pastila si nici un semn pana astazi...sa se fi intamplat ceva sau doar sa mai astept, gandindu-ma ca s-a reglat si va veni?
Mnetionez ca am luat fiecare pastila la ora fixa si nicidecum nu am luat antibiotice deoarece sunt alergica la ele.
Ce se intampla...?E cazul sa ma gandesc la sarcina?
Dilema mea e urmatoarea...iau anticonceptionale cam de 6 luni, dar mentionez ca in acesta sase luni menstruatia niciodata nu venea niciodata in cele sapte zile ci incepea aproximativ inainte de ultimele 4 pastile..luna trecuta incapand inainte de ultimele doua.
Aseara am luat ultima pastila si nici un semn pana astazi...sa se fi intamplat ceva sau doar sa mai astept, gandindu-ma ca s-a reglat si va veni?
Mnetionez ca am luat fiecare pastila la ora fixa si nicidecum nu am luat antibiotice deoarece sunt alergica la ele.
Ce se intampla...?E cazul sa ma gandesc la sarcina?
4 comentarii
Daca le-ai luat corect, nu e cazul sa te gandesti la sarcina..poate ca de acum inainte iti va veni sangerarea in pauza;..ai rabdare.
Pai, nu am omis nici o pastila...si le iau mereu la ora fixa. De antibiotice nici nu se discuta, deoarece sunt alergica la ele, deci nici eu nu iau in calcul o sarcina.
In lunile anterioare venea chiar si inainte cu patru zile de a termina AC, ceea ce nu era normal, nu?
Aseara am luat ultima pastila.
In lunile anterioare venea chiar si inainte cu patru zile de a termina AC, ceea ce nu era normal, nu?
Aseara am luat ultima pastila.
Avand o structura alergica dovedita, ai un organism mai sensibil si mai sensibilizat, e posibil ca sa se mai deruleze unele lucruri in afara tiparului obisnuit..nu te speria si ai rabdare caci sangerarea va veni.
Va multumesc din suflet pentru rabdare si intelegere.
Voi avea rabdare si voi astepta atunci...:)
Voi avea rabdare si voi astepta atunci...:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 2cat mai pot lua anticonceptionale
- 4Ce fel de anticonceptionale sa folosesc?
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 11yasmin sau diane?
- 3este adevarat?
- 5Cum sa iau mai exact marvelon 21?
- 4iau prima oara anticonceptionale
- 12yasmin
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 7anticonceptionale si diareea
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 4anticonceptionalele si contactul sexual
- 4anticonceptionale
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 0Anticonceptionale dupa sterilet
- 3buna am o nelamurire!
- 2Urgent! Pauza mai mare de 7 zile intre blistere. Ce trebuie sa fac?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: