Intarziere pastila Yasmin
Buna!
As avea si eu o intrebare va rog...iau contraceptive Yasmin de 2 ani si nu am avut niciodata nici o problema...Insa luna aceasta am luat pastila 5 cu intarziere de circa 5 ore (de regula le iau la ora 20:30, am luat pastila in jururl orei 00:00), iar in dimineata aceleiasi zile (inainte de a lua pastila cu intarziere) am avut contact sexual...credeti ca exista risc de sarcina?
Mentionez ca impreuna cu Yasmin utilizez si pastilele Femina (anti-hepatice, recomandate a se utiliza impreuna cu contraceptivele orale).
Multumesc.
As avea si eu o intrebare va rog...iau contraceptive Yasmin de 2 ani si nu am avut niciodata nici o problema...Insa luna aceasta am luat pastila 5 cu intarziere de circa 5 ore (de regula le iau la ora 20:30, am luat pastila in jururl orei 00:00), iar in dimineata aceleiasi zile (inainte de a lua pastila cu intarziere) am avut contact sexual...credeti ca exista risc de sarcina?
Mentionez ca impreuna cu Yasmin utilizez si pastilele Femina (anti-hepatice, recomandate a se utiliza impreuna cu contraceptivele orale).
Multumesc.
3 comentarii
Nu exista risc de sarcina, sunt probleme doar daca intarziati cu pastila peste 12 ore. stati linistita!
Va multumesc pt. raspunsul prompt...m-ati linistit foarte mult...va urez o duminica placuta.
la fel si tie:*nu ai de ce sa-ti faci griji, abia dupa ce depaseste 12 ore ai de ce sa iti faci griji:*la fel si tie
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Se poate instala o sarcina in ultimele zile de anticonceptionale?
- 3lo-femenal este eficient?
- 3prima pilula dintr-un blister de yasmin are efect contraceptiv?
- 2anticonceptionale
- 5AC trebuie incepute din a 5-a zi a menstruatiei?
- 5anticonceptionale si pauzele...
- 23uitat pastila Yasmine
- 6Pe ce perioada sunt indicate contraceptivele?
- 3am calculat gresit pauza la anticonceptionale karissa
- 5inceperea unei noi folii a 9-a zi, este corecta?
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 6Iau anticonceptionale.. exista pericolul sa raman insarcinata
- 6Am luat Yasmine si la cateva ore am vomitat
- 6grabirea menstruatiei!
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 10o pastila minus
- 0Anticonceptionale luate in prima zi a menstrei
- 1am inghitit pastila dar apoi am stranutat
- 0Întrebare pastile Qlaira
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor yasmine
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: