Rinita, usturime in nas si mancarime

09-07-2021
RamonaNst
Nu este medic/terapeut
RamonaNst
Buna ziua, as avea cateva intrebari, daca ma puteti ajuta. Am fost diagnosticata cu rinita, mi s-a dat tratament cu pastile tamalis (timp de o luna) Quinxx izoton, picaturi cu vitamina A uleioasa, nasonex si pentru ca ma durea si gatul mia dat thymo spray le-am folosit vreo 2 zile si a fost ok, dupa aceea m-am vaccinat( nu stiu daca are vreo influienta sau nu) iar in urmatoarele zile cand am aplicat sprayurile a inceput sa ma usture ingrozitor nasul, nam mai folosit decat vitamina A uleioasa si am luat iubusinul, mentionez ca ma observat ca aveam si gatul rosu, o amigdalita umflata si cu pete albe pe ea(cred ca e vb de infectie in gat), dupa cateva zile petele s-au micsorat, insa a inceput sa ma usture nasul si de la vitamina A, ma ustura foarte tare si ma mananca, (numi dau seama daca pe interior ma manca sau pe exterior), mentionez ca si pielea din jurul nasului e putin rosie si iritata, are legatura nasul cu gatul??de ce mi s-a agravat problema?" ce as putea sa iau?, imi cer scuze daca a fost prea lung. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
0
09-07-2021, ora 23:14
RamonaNst
Nu este medic/terapeut
RamonaNst
Mentionez ca imi simt destul de des gatul uscat(implicit gura) poate asta imi provoaca si iritatii ale gatului, dar totusi are legatura si cu nasul?
0
10-07-2021, ora 05:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Gatul și nasul se întâlnesc în Rinofaringe
Acolo în spatele nasului începe tractul Digestiv. Gatul doare și ustura doar de la Alimentație Incorecta când faci reflux gastro esofagian
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.