Rinita, usturime in nas si mancarime
Buna ziua, as avea cateva intrebari, daca ma puteti ajuta. Am fost diagnosticata cu rinita, mi s-a dat tratament cu pastile tamalis (timp de o luna) Quinxx izoton, picaturi cu vitamina A uleioasa, nasonex si pentru ca ma durea si gatul mia dat thymo spray le-am folosit vreo 2 zile si a fost ok, dupa aceea m-am vaccinat( nu stiu daca are vreo influienta sau nu) iar in urmatoarele zile cand am aplicat sprayurile a inceput sa ma usture ingrozitor nasul, nam mai folosit decat vitamina A uleioasa si am luat iubusinul, mentionez ca ma observat ca aveam si gatul rosu, o amigdalita umflata si cu pete albe pe ea(cred ca e vb de infectie in gat), dupa cateva zile petele s-au micsorat, insa a inceput sa ma usture nasul si de la vitamina A, ma ustura foarte tare si ma mananca, (numi dau seama daca pe interior ma manca sau pe exterior), mentionez ca si pielea din jurul nasului e putin rosie si iritata, are legatura nasul cu gatul??de ce mi s-a agravat problema?" ce as putea sa iau?, imi cer scuze daca a fost prea lung. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
Mentionez ca imi simt destul de des gatul uscat(implicit gura) poate asta imi provoaca si iritatii ale gatului, dar totusi are legatura si cu nasul?
Gatul și nasul se întâlnesc în Rinofaringe
Acolo în spatele nasului începe tractul Digestiv. Gatul doare și ustura doar de la Alimentație Incorecta când faci reflux gastro esofagian
Acolo în spatele nasului începe tractul Digestiv. Gatul doare și ustura doar de la Alimentație Incorecta când faci reflux gastro esofagian
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rinita atrofica - tratament fara rezultat
- 3rinita cronica hipertrofica... de cateva luni
- 3deviatie de sept, polip partea dreapta si rinita
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 3operatie rinita hipertrofica cu radiofrecventa
- 3Rinita hipertrofica bilaterala + timpan mat
- 11Rinita alergica
- 22Rinita cronica vasomotorie
- 49Diferente Rinita cronica hipertrofica si Rinita cronica vasomotorie
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 5rinita?