Rinita incurabila?
Buna ziua,
Sufar de o nenorocita de Rinita Ozenoasa, de mai mult de 25 de ani.
Nenumaratele tratamente prescrise de nenumarati medici ORL, nu au reusit sa rezolve aceasta problema.
In urma ultimului exudat nazal a reiesit un Stafilococ Alb, sensibil la Claritromicin, Cloramamfenicol, Tetraciclin, etc.
Tratamentul cu Claritromicin a dat rezultate foarte bune, disparind orice simptom specific acestei afectiuni.
Din pacate, efectul acestuia s-a manifestat numai pe timpul duratei tratamentului, la terminarea acestuia simptomele revenind.
Exista vreo solutie sau voi trai toata viata cu aceasta problema nenorocita ?
Va multumesc si va doresc multa sanatate !
Sufar de o nenorocita de Rinita Ozenoasa, de mai mult de 25 de ani.
Nenumaratele tratamente prescrise de nenumarati medici ORL, nu au reusit sa rezolve aceasta problema.
In urma ultimului exudat nazal a reiesit un Stafilococ Alb, sensibil la Claritromicin, Cloramamfenicol, Tetraciclin, etc.
Tratamentul cu Claritromicin a dat rezultate foarte bune, disparind orice simptom specific acestei afectiuni.
Din pacate, efectul acestuia s-a manifestat numai pe timpul duratei tratamentului, la terminarea acestuia simptomele revenind.
Exista vreo solutie sau voi trai toata viata cu aceasta problema nenorocita ?
Va multumesc si va doresc multa sanatate !
6 comentarii
claritrromicina poate fi luata sipe o alta schema
cate 500 mg pe zi.. timp de 3 saptamani
in rest tot tratamentul trebuie sa fie local
inhalatii, aerosoli, spalaturi nazale, aromnoterapie, tratament cu suvbstante uleioase local si Vit A si Vit E luate pe gura cate 2-3 saptamani lunar
cate 500 mg pe zi.. timp de 3 saptamani
in rest tot tratamentul trebuie sa fie local
inhalatii, aerosoli, spalaturi nazale, aromnoterapie, tratament cu suvbstante uleioase local si Vit A si Vit E luate pe gura cate 2-3 saptamani lunar
Va multumesc foarte mult pentru sfaturile dvs.
Nu imi este clar durata in timp, a tratamentului.
Cite luni va dura ?
Sper ca nu este permanent !
Va doresc multa sanatate la intreaga familie FLUERARU !
Nu imi este clar durata in timp, a tratamentului.
Cite luni va dura ?
Sper ca nu este permanent !
Va doresc multa sanatate la intreaga familie FLUERARU !
acest tratament poate fi repetat lunar.. sau la 2-3 luni.. in functie cum reusuti sa intretineti mucoasa nazala si sa normalizeti stilul de viata si regimul alimentar ca ozena sa nu recidiveze
Domnule Doctor, sper sa nu fiu prea agasant cu intrebarile mele.
Stiu ca administrarea pe o perioada indelungata a unui antibiotic poate avea ca rezultat, crearea rezistentei microbilor la respectivul antibiotic.
Mucoasa nazala o am foarte uscata, mucozitati permanente, si uscate si fluide, acestea ajungind in git, cel mai deranjant fiind gustul neplacut din gura.
Fosele nazale sint largi si libere, neatrofiate, obstructionate decit de mucozitatile solide.
In urma celei mai recente recomandari medicale, am administrat AVAMYS, prin instilatii nazale, consecinta fiind ca mi-a produs singerari sinusale, dimineata sculindu-ma cu singe in git si pe nas.
In prospectul acestuia scria ca se adreseaza Rinitei Alergice, nicidecum Ozenei. In disperare de cauza l-am incercat si pe acesta, rezultatul fiind complet negativ, neavind niciun efect benefic, ba din contra.
Cum v-am spus, din nenumaratele medicamente administrate, rezultate deosebite a avut CLARITROMICINA si Vit A uleioasa, din pacate numai pe durata tratamentului, de 2 saptamini, repetat de 2 ori.
Cum se termina acest tratament, simptomele reveneau, ceea ce ma face sa cred ca acestea nu sint suficient de puternice pentru a eradica acest Stafilococ.
Imi puteti recomanda o schema de tratament ?
MULTA SANATATE !
Stiu ca administrarea pe o perioada indelungata a unui antibiotic poate avea ca rezultat, crearea rezistentei microbilor la respectivul antibiotic.
Mucoasa nazala o am foarte uscata, mucozitati permanente, si uscate si fluide, acestea ajungind in git, cel mai deranjant fiind gustul neplacut din gura.
Fosele nazale sint largi si libere, neatrofiate, obstructionate decit de mucozitatile solide.
In urma celei mai recente recomandari medicale, am administrat AVAMYS, prin instilatii nazale, consecinta fiind ca mi-a produs singerari sinusale, dimineata sculindu-ma cu singe in git si pe nas.
In prospectul acestuia scria ca se adreseaza Rinitei Alergice, nicidecum Ozenei. In disperare de cauza l-am incercat si pe acesta, rezultatul fiind complet negativ, neavind niciun efect benefic, ba din contra.
Cum v-am spus, din nenumaratele medicamente administrate, rezultate deosebite a avut CLARITROMICINA si Vit A uleioasa, din pacate numai pe durata tratamentului, de 2 saptamini, repetat de 2 ori.
Cum se termina acest tratament, simptomele reveneau, ceea ce ma face sa cred ca acestea nu sint suficient de puternice pentru a eradica acest Stafilococ.
Imi puteti recomanda o schema de tratament ?
MULTA SANATATE !
pe 15.02
am recomandat o schema destul de clara.. numai ca trebuie urmata cu insistenta
daca vreti mai amanuntit..s epoate in regimprivat pe adresa mea pe hotmail
am recomandat o schema destul de clara.. numai ca trebuie urmata cu insistenta
daca vreti mai amanuntit..s epoate in regimprivat pe adresa mea pe hotmail
Cristiano..cautal in privat pe domnul dr urmeza-i sfaturile si nu vei regreta, e un om deosebit, si eu m-am tratat dupa sfaturile dumnealui si a fost ff bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1staphilococ pe col uterin
- 2demodex şi stafilococ
- 203Rinita cronica hipertrofica
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 5Scleroza amiotrofica
- 3stafilococ auriu
- 23Amigdale destul de marite
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 4Rinita
- 3Rinita, sinuzita cronica
- 8stafilococ auriu furuncule
- 14diagnostic rinita acuta cu deviatie de sept
- 1Stafiloco auriu din secretie uretrala!
- 9purtator stafilococ
- 1Rinita nu raspunde la tratament
- 2Rinita, rog dr Flueraru
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
- 2Stafilococ auriu in gat
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Rinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: