Usturime in gat si nas partea stanga

Buna ziua,
Voiam sa va intreb daca din cauza problemelor digestive, reflux esofagian (probabil noaptea, eu nu imi dau seama), am intr-adevar aciditate si o mica hernie hiatala diagnosticata, unori dureri cateodata in capul pieptului care radiaza in spate si a unui colon iritabil, aveti probleme cu gatul dar si cu nasul. De ceva timp pe mine ma ustura gatul in stanga si pe nas in sus tot in aceeasi parte.
Voiam sa va intreb daca din cauza problemelor digestive, reflux esofagian (probabil noaptea, eu nu imi dau seama), am intr-adevar aciditate si o mica hernie hiatala diagnosticata, unori dureri cateodata in capul pieptului care radiaza in spate si a unui colon iritabil, aveti probleme cu gatul dar si cu nasul. De ceva timp pe mine ma ustura gatul in stanga si pe nas in sus tot in aceeasi parte.
2 comentarii

Buna ziua.
Da, acea usturime in gat poate fi cauzata de o hernie hiatala si reflux, dar este necesar sa faceti un consult ORL pentru a exclude o alta afectiune posibila.
Da, acea usturime in gat poate fi cauzata de o hernie hiatala si reflux, dar este necesar sa faceti un consult ORL pentru a exclude o alta afectiune posibila.

Buna ziua, multumesc pentru raspuns. Am fost deja de mai multe ori la ORL si anul acesta si anul trecut cand aveam aproape aceleasi simptome, doar ca pe partea dreapta (exceptand usturimea din nas).

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9boala genitala
- 7raguseala care persista
- 5Durere in gat, dureri de urechi.. si dificultate la inghitire
- 1usturime in gat
- 5afte bucale, usturime in gat
- 6Laringita cronica congestiva hiperplazica rosie, pe fond peptic si disodie hiperfunctionala
- 9usturime in gat si limba foarte alba..
- 3Intrebare urgenta! usturime groaznica in gat
- 2Usturime in gat
- 2Dureri in gat senzatie de usturime.
- 3Usturimi nas gat
- 1Durere/usturime in gat de 2 saptamani
- 15Usturimi in gat uscaciune nas gat limba buze
- 2Gat uscat si usturime
- 2Pentru Dl Doctor Flueraru
- 2Rinita, usturime in nas si mancarime
- 1Senjatia de arsură în gît
- 4Usturime in cerul gurii.
Mai multe informații despre: usturimea in gat usturime in nas