Nara infundata dupa Operatie Rinita
Buna Ziua!
In urma cu aproximativ 2 luni am facut o operatie de Rinita, Deviatie de Sept si Sinuzita la spitalul Militar la dl Dr. Romanitan, unde am fost internat pe o perioada de 7 zile.
Precizez ca inainte de a face operatia am fost dependent de Bixtonim aproximativ 2-3 ani.
Problema este ca si acum dupa operatie inca tot nu pot respira prea bine pe nas, problema fiind urmatoarea: tot timpul am cate o nara infundata complet, si seara si ziua, dar umpic mai accentuat pe timpul noptii. Odata la cateva ore infundatul se muta de la o nara la alta, una fiind complet desfundata iar cealalta infundata complet. Ce as putea sa fac ca sa pot respira pe amandoua narile simultan?
Multumesc Anticipat!
In urma cu aproximativ 2 luni am facut o operatie de Rinita, Deviatie de Sept si Sinuzita la spitalul Militar la dl Dr. Romanitan, unde am fost internat pe o perioada de 7 zile.
Precizez ca inainte de a face operatia am fost dependent de Bixtonim aproximativ 2-3 ani.
Problema este ca si acum dupa operatie inca tot nu pot respira prea bine pe nas, problema fiind urmatoarea: tot timpul am cate o nara infundata complet, si seara si ziua, dar umpic mai accentuat pe timpul noptii. Odata la cateva ore infundatul se muta de la o nara la alta, una fiind complet desfundata iar cealalta infundata complet. Ce as putea sa fac ca sa pot respira pe amandoua narile simultan?
Multumesc Anticipat!
3 comentarii
1 trebui de mers la control la medicul care a operat.. pana la vindecarea completa
2 pe forum gasiti sute de postari cu sfaturi
cum se fac inhalatii, aerosoli, aromoterapie, salinoterapie, tratament local cu Colargol..s.a
2 pe forum gasiti sute de postari cu sfaturi
cum se fac inhalatii, aerosoli, aromoterapie, salinoterapie, tratament local cu Colargol..s.a
Multumesc mult pentru raspuns domnule doctor!
O sa caut postarile si o sa incerc sa folosesc una dintre aceste metode.
As mai avea o intrebare, am citit pe net despre rinita vasomotorie, se poate sa am asa ceva chiar daca eu am fost operat de rinita si mi-au fost cateurizate cornetele inferioare? Sau ce ar putea fi, de ce se infunda doar cate o nara?
O sa caut postarile si o sa incerc sa folosesc una dintre aceste metode.
As mai avea o intrebare, am citit pe net despre rinita vasomotorie, se poate sa am asa ceva chiar daca eu am fost operat de rinita si mi-au fost cateurizate cornetele inferioare? Sau ce ar putea fi, de ce se infunda doar cate o nara?
da.. este rinita vazomotorie..si are legatura cu Circulatia sangvina si cu tonusul peretilor vaselor sangvine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 45nas infundat
- 2Sinuzita maxilara si rinitra hipertrofica
- 25orl - recomandari/sfaturi
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 18Rinita
- 2nas infundat
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 3De vreo cateva zile imi "joaca" nara stanga a nasului
- 4tuse seaca si nas infundat
- 18Nasul si gatul
- 50Nas infundat aproape permanent
- 6sinuzita bimaxilara la copil de 4 ani
- 4nas infundat, fetita un an
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 2nara infundata alternativ
- 2Nas foarte infundat
- 7nas si urechi infundate, durere in gat mucusuri ingrosate.
- 1Intarziere antibiotic
- 14Probleme nas, ORL
- 3Nara infundata dupa operatie
Mai multe informații despre: Rinita nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: