Rinita
In rinita cr se pot administra si picaturi in nas cu gentamicin sulphate (uz oftalmic)? aceasta rinita poate da si dureri sau inflamatii otice?
4 comentarii
Se pot face pt aceasta rinita si inhalatii siu cu ce ceaiuri sau medicamente?
Rinita cronica a fost diagnosticata de un medic ORL? De unde provin aceste intrebari? De ce v-ati gindit la ele, sunt cam ciudate si cam vagi? Cind p[uneti o intrebare trebuie sa fiti mai specific ca ca putem sa va ajutam.
Da a fost pusa in urma unui examen ORL, si au fost indicate doar acele picaturi.Intradevar un medic foarte tinar si de aceea doream si alte indicatii tratamente de la medici cu experienta mai indelungata.Bixtuninul pt nara si urechea corenspunzatoare ei infundata e bun?
Rinita hipertrofica cronica, o boala cronica, si se trateaza in episoade si este de mai mule feluri : vasomotorie, alergica, atrofica ; fiecare dintre ele se trataeaza altfel. nu poti pune la nesfirsit picaturi in nas, daca ajungi sa fii dependent de picaturi inseamna ca acsetea nu isi mai fac efectul si se ajunge la interventie chirurgicala. Bixtonimul este f puternic, la o adica se poate pune de 2-3 ori pe zi, maxim o saptamina. Eu nu il recomand. Eu, personal, recomand mai degraba un spray care contine si un vasocontrictor si un cortizon, gen Biorinil sau Nazonex. Dar trebuie vazut la fata locului. Si pe linga picaturi se mai adauga si niste comprimate care ar avea rolul sa scada inflmatia din nas: antialergic, paracetamol sinus. Picaturile cu gentamicina, sunt picaturi cu antibiotic, si nu isi au rostul intr-o rinita cronica simpla, ele s-ar folosi intr-o rinosinuzita acuta, cind exista puroi in nas si sinusuri.
Rinita cronica hipetrofica se mai poate trata si cu niste mese DNF, care le pune medicul ORL.
Sfatul meu: sa cereti parerea altui medic ORL, dar sa efectuati un consult, la fata locului se poate analiza situatia si tratamentul
Rinita cronica hipetrofica se mai poate trata si cu niste mese DNF, care le pune medicul ORL.
Sfatul meu: sa cereti parerea altui medic ORL, dar sa efectuati un consult, la fata locului se poate analiza situatia si tratamentul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10rinita atrofica - tratament fara rezultat
- 3rinita hipertrofica a mai facut cineva operatie?
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 7Durerea in piept - un sfat
- 20rinita vasomotorie
- 6rinita vasculara? de 2 ani am probleme respiratorii grave...
- 6Am deviatie de sept si rinita hipertrofica...operatie sau nu?
- 3rinita vasomotorie dobandita in sarcina
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 9Otita medie + rinita
- 49Diferente Rinita cronica hipertrofica si Rinita cronica vasomotorie
- 5alergie, rinita sau altceva?
- 4Acum 1 1/2 luna am fost operata de deviatie de sept si rinita hipertrofica
- 7Rinita - tratament?
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 8Posibil rinita?
- 1Diagnostic Rinita cronica hipertrofica, Reactie sinusala, Disfunctie tubara stg
- 2Rinita?
- 11Rinita-presiune in zona nasului spre frunte
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
Mai multe informații despre: Rinita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: