Posibil rinita?
Buna tuturor de pe forum cat si domnului dr. care are rabdare pentru toata lumea
Ca sa fiu scurt si la obiect
Am nasul infundat cand pe o nara cand pe alta, stranut uneori doar la mirosuri, iar iarna trecuta am facut in urma unei raceli o disfunctie tubara ( cu senzatie de presiune in ureche cand respir ) nu durea deloc
Am urmat tratament multe si indelungate
Am fost la dr orl care mi-a spus ca am o deviatie sept usoara, nu-i cazul de operatie si cornete marite
Chiar si ascum dupa mai bine de 6 luni cand nu am nasul desfundat bine se mai mai simte presiune pe timpan ( aud f bine )
Am observat pe forum diferite tratament: Uleiuri volatile, vit A, zinca+ vit C, colargol, coldargan etc)
Ce anume pot folosi personal pentru micsorarea acestor cornete fara opertie iar daca situatia impune operatie ce tip de operatie sa fac?
Multumesc anticipat
Ca sa fiu scurt si la obiect
Am nasul infundat cand pe o nara cand pe alta, stranut uneori doar la mirosuri, iar iarna trecuta am facut in urma unei raceli o disfunctie tubara ( cu senzatie de presiune in ureche cand respir ) nu durea deloc
Am urmat tratament multe si indelungate
Am fost la dr orl care mi-a spus ca am o deviatie sept usoara, nu-i cazul de operatie si cornete marite
Chiar si ascum dupa mai bine de 6 luni cand nu am nasul desfundat bine se mai mai simte presiune pe timpan ( aud f bine )
Am observat pe forum diferite tratament: Uleiuri volatile, vit A, zinca+ vit C, colargol, coldargan etc)
Ce anume pot folosi personal pentru micsorarea acestor cornete fara opertie iar daca situatia impune operatie ce tip de operatie sa fac?
Multumesc anticipat
8 comentarii
1. tratamentele naturiste se pot face Toate.. despre care ai citit
NU dauneaza
ca si efect de cauterizare chimica a mucoasei este COLARGOLUL
daca nu ajuta dupe 2-3 cure
se poate face reducerea in volum a cornetelor cu Radiofrecventa
mai citeste ce am scris si la RINITE ALERGICE
NU dauneaza
ca si efect de cauterizare chimica a mucoasei este COLARGOLUL
daca nu ajuta dupe 2-3 cure
se poate face reducerea in volum a cornetelor cu Radiofrecventa
mai citeste ce am scris si la RINITE ALERGICE
Multumesc pentru raspuns
Ce cantitate zilnica de Colargol pot pune in nas si pe ce perioada de timp pot face un astfel de tratament?
Poate dauna intr-un fel acest tratament?Dureri, iritatii etc??
Multumesc anticipat
Ce cantitate zilnica de Colargol pot pune in nas si pe ce perioada de timp pot face un astfel de tratament?
Poate dauna intr-un fel acest tratament?Dureri, iritatii etc??
Multumesc anticipat
aaa, am si uitat sa va intreb?
Disfunctia tubara se poate vindeca medicamentos?
Pentru ca inainte sa patesc acest lucru aveam nasul usor infundat cand o nara cand cealalta
Cand nu aveam disfunctia tubara era un pic deranjant nasul infundat dar se putea 'supravietui'
Multumesc
Disfunctia tubara se poate vindeca medicamentos?
Pentru ca inainte sa patesc acest lucru aveam nasul usor infundat cand o nara cand cealalta
Cand nu aveam disfunctia tubara era un pic deranjant nasul infundat dar se putea 'supravietui'
Multumesc
disfunctia tubara trece NUMAI dupa ce vindecati nasul
colargolul se pune cate 2 pic la 8 ore, culcat pe spate sa ajunga picaturile in gat 10 zile
sa scris mult pe forum despre asta.. daca citeati...
colargolul se pune cate 2 pic la 8 ore, culcat pe spate sa ajunga picaturile in gat 10 zile
sa scris mult pe forum despre asta.. daca citeati...
Buna ziua,
Intrebare dupa primele 10 zile de tratament cu Colargol cate pauza fac intre cele 3 cicluri de tratament?
Multumesc anticipat
Intrebare dupa primele 10 zile de tratament cu Colargol cate pauza fac intre cele 3 cicluri de tratament?
Multumesc anticipat
minim 10 zile.. maxim 1 luna
Ca tratament homeopat bun ce as putea sa iau ?
homeopatia este o ramura aparte a medicinei
preparatele se aleg constitutioanl.. pe baza unei discutii lungi cu medicul homeopat, care analizeaza toate simptomele si alege preparatul care se potiveste numai Dvs
preparatele se aleg constitutioanl.. pe baza unei discutii lungi cu medicul homeopat, care analizeaza toate simptomele si alege preparatul care se potiveste numai Dvs
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Diminetile ma trezesc cu ochii umflati iar nasul imi este infundat...
- 64nas mereu infundat
- 8Operatie cornete cu laser
- 18Dupa o raceala puternica, nu mai pot sa respir!
- 1Nas Infundat 24|7
- 11Rinita alergica
- 22Rinita cronica vasomotorie
- 10De anul trecut are probleme cu nasul e tot timpul infundat si din cauza asta face bronsita
- 3ingerarea a doua picaturi solutie Garasone
- 1nas infundat si raguseala doar dimineata
- 4tuse seaca si nas infundat
- 2rinita??
- 7Nas infundat
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 3Nas infundat
- 1Nas infundat la copil de 4 ani
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 2Nas infundat
Mai multe informații despre: Rinita nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: