rinita cronica hipertrofica
buna ziua
ma numesc raluca, am 27 de ani si doresc sa aflu daca este in regula din punct de vedere medical sa fac o interventie de rinoplastie totala care implica si corectia septului avand in vedere ca, dupa un control la ORL in urma cu o zi mi s-a spus ca am RINITA CRONICA HIPERTROFICA (totul a inceput in urma folosirii in exces a unor picaturii nazale care contineau xylometazolinum)
voi urma un tratament medicamentos pentru a imi imbunatatii starea inainte de operatia de rinoplastie care are loc la sfarsitul lunii ianuarie 2011.
asadar daca starea mea s-ar imbunatatii in urma tratamentului... credeti ca s-ar agrava in urma rinoplastiei?
ma numesc raluca, am 27 de ani si doresc sa aflu daca este in regula din punct de vedere medical sa fac o interventie de rinoplastie totala care implica si corectia septului avand in vedere ca, dupa un control la ORL in urma cu o zi mi s-a spus ca am RINITA CRONICA HIPERTROFICA (totul a inceput in urma folosirii in exces a unor picaturii nazale care contineau xylometazolinum)
voi urma un tratament medicamentos pentru a imi imbunatatii starea inainte de operatia de rinoplastie care are loc la sfarsitul lunii ianuarie 2011.
asadar daca starea mea s-ar imbunatatii in urma tratamentului... credeti ca s-ar agrava in urma rinoplastiei?
3 comentarii
chiar nu are nimeni un raspuns la interbarea aceasta?
poate domnul medic...care raspunde des intrebarilor legate de orl
poate domnul medic...care raspunde des intrebarilor legate de orl
Buna Raluca,
ne poti spune te rog daca ai rezolvat problema si cum ai reusit ? Sunt interesat pentru ca si eu am acelasi diagnostic orl.
ne poti spune te rog daca ai rezolvat problema si cum ai reusit ? Sunt interesat pentru ca si eu am acelasi diagnostic orl.
da
am facut operatia de rinoplastie totala...totul a decurs normal...dupa 5 luni de la operatie totul e perfect...
am facut operatia de rinoplastie totala...totul a decurs normal...dupa 5 luni de la operatie totul e perfect...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 223Rinita cronica
- 203Rinita cronica hipertrofica
- 3de doi ani ma chinui sa respir...
- 3rinita vasomotorie dobandita in sarcina
- 13De cateva luni din cateodata cand imi suflu nasul imi iese ceva negru
- 4Sinuzita si rinita - operatie?
- 1rinita?
- 3rinita alergica sau atrofica?
- 2Rinita atrofica ori infectie ?
- 49Diferente Rinita cronica hipertrofica si Rinita cronica vasomotorie
- 2rinita hipertrofica dupa 2 operatii RF