rinita?
Am o fetita de 3, 10 luni si de cind frecventeaza gradinita(22 oct.2012), are senzatia de nas infundat. Dupa vacanta din noiembrie anul trecut, aproximativ 20 noiembrie a inceput sa-i curga nasul. Am fost la medic si i-a pus diagnostic: rinita simpla si mi-a recomandat doar apa de mara spray nazal. De atunci, cam de 5 saptamini, ii curge nasul, secretiile fiind incolore, uneori usor galbui si viscoase(cam de 2 saptamini). Are inflamate mucoasele nazale care-i obstructioneaza partial respiratia, in special noaptea. Inca nu sforaie si in functie de pozitie o deranjeaza mai mult sau mai putin, insa doarme cu gurita deschisa. Vreau sa mentionez ca fetita a fost un copil sanatos, alaptat la sint 2 ani, fara nici o problema de sanatate, pina in prezent a luat antibiotice doar de doua ori pentru rosu in git si citeva viroze. Pina in prezent, incepind cu luna noiembrie - 1, primele zece zile i-am dat 5 ml sirop Osteocare(ca, mg, zinc), urmatoarele 10 zile Imunice, 5 ml, si pauza pina la sfirsitul lunii. Am repetat in decembrie si acum in ianuarie aceiasi schema. I-am dat si vitamina C, infuzie cu musetel, galbenele si coada-soricelului(cam de o saptamina) si spalaturi nazale cu aceleasi ceaiuri. Acum s-au mai rarit secretiile si sper sa-i treaca. I-am luat o proba si am dus azi la laborator sa vad daca e de natura infectioasa.
Va intreb ce tratament naturist sau de alta natura i-as putea administra si daca este intr-adevar rinita simpla?
Va multumesc foartre mult!
Va intreb ce tratament naturist sau de alta natura i-as putea administra si daca este intr-adevar rinita simpla?
Va multumesc foartre mult!
5 comentarii
despre tratamentul naturist local...gasiti pe forum sute de postari...cum se fac inhalatii, spalaturi nazale, aromoterapie, aerosoli.s.a
atentie...la ce ati postat
1. rinita se teateaza numai la orl...nu si la pediatru sau med de familie
2 virozele si rosu in gat... nu se trateaza cu antibiotic... virusii nu mor de la asntibiotic...si rosu in gat piate fi de la orice aliment acru, acidulat, citric..care to nu se trateaza cu antibiotic
doar pneumonia si amigdalita pultacee necesita antibiotic
atentie...la ce ati postat
1. rinita se teateaza numai la orl...nu si la pediatru sau med de familie
2 virozele si rosu in gat... nu se trateaza cu antibiotic... virusii nu mor de la asntibiotic...si rosu in gat piate fi de la orice aliment acru, acidulat, citric..care to nu se trateaza cu antibiotic
doar pneumonia si amigdalita pultacee necesita antibiotic
Va salut!
am primit intre timp rezultatul la exudat nazal: stafilococ auriu in nas. Antibiograma arata ca augmentinul este indicat pentru a-l distruge.
Exista alt remediu ? O sa reusim sa scapam de acest stafilococ ????
Va multumesc!
am primit intre timp rezultatul la exudat nazal: stafilococ auriu in nas. Antibiograma arata ca augmentinul este indicat pentru a-l distruge.
Exista alt remediu ? O sa reusim sa scapam de acest stafilococ ????
Va multumesc!
uleiurile volatile au puterea de a distruge flora patogena
augmentinul...ca sa dea rezultat..trebuie inceput pe o faza de acutizare...cand copilul face febra mai mult de 38.
se face 10 zile si cu tratament local, spalaturi nazale..s.a
augmentinul...ca sa dea rezultat..trebuie inceput pe o faza de acutizare...cand copilul face febra mai mult de 38.
se face 10 zile si cu tratament local, spalaturi nazale..s.a
Buna ziua, dle doctor,
Si eu ma confrunt cu aceleasi problema, stranut non stop, imi curge nasul, consum un sul de hartie pe zi, dureri de cap, am si sinuzita si cred ca si deviatie de sept. ce pot face sa tin boala sub control pana vin in vara in tara sa merg la un control de specialitate?
Iau cetirizine atunci cand simt ca nu mai fac fata simptomelor, sa le iau in continuare?
Credeti ca am rinita alergica?
Va multumesc mult!!!
Si eu ma confrunt cu aceleasi problema, stranut non stop, imi curge nasul, consum un sul de hartie pe zi, dureri de cap, am si sinuzita si cred ca si deviatie de sept. ce pot face sa tin boala sub control pana vin in vara in tara sa merg la un control de specialitate?
Iau cetirizine atunci cand simt ca nu mai fac fata simptomelor, sa le iau in continuare?
Credeti ca am rinita alergica?
Va multumesc mult!!!
da. cred ca e rinita alergica
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nas infundat in fiecare noapte
- 11nas infundat
- 7Acufnee + Pierdere auz partial + Altele
- 7Nas infundat copil
- 3rinita sinuzita imunodeficienta primara
- 42Nas infundat, raceali dese si cornete nazale marite
- 1Nas infundat cu polipi mariti
- 4Rinita catarala faringotonsilita
- 9Polipi-nas infundat
- 3nas infundat dupa o lovitura puternica la nas
- 3Nas fornait la bebe de 8 luni
- 1Sinuzita, Puroi in gat, ganglioni umflati si dureri de urechi
- 2Rinita, rog dr Flueraru
- 1Nas infundat
- 1Nas înfundat fara secretii
- 0Probleme cu respiratia
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 1Nas înfundat la copil fără secretii
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
Mai multe informații despre: Rinita nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: