Rinita subacuta

Buna ziua! Am fost la un medic de specialitate pentru ORL si in urma consultatiei a spus ca am rinita subacuta cu laringita. Mi-a oferit o reteta pe care am luat-o de 2 ori si a trecut(asta fiind in toamna). Acum simptomenele de tuse seaca aproape pana sa dau secretii afara au aparut din nou. Am luat tratementul prescris de dna doctor, dar nimic. Astfel, m-am dus din nou la dansa si mi-a dat alt tratament pe care ajung din nou sa-l iau de 2 ori si nimic. Tusea mai tare s-a accentuat. Tratamentul este: debritat 200mg, vitamina A forte, Vimovo si Astha 15. Ce pot sa fac ca sa-mi treaca odata tusea asta enervanta? Va multumesc!
2 comentarii

1. RInite sunt de mai multe feluri si se traeaza diferit
2. =rinitele inflamatorii.. legate de o deviatie sept nazal, de infectii dentare, au cel mai des mucoasa iritata, dureroasa, secretii
3. = rinita vasomotorie.. tine de tonusul vaselor sangvine, circulatia sangelui in corp, variatii a tensiunii arteriale, se infunda pe rand ba una a celalta parte
4. -= rinita hipertorfica este legata de folosirea in acces a picaturilor, este intretinuta si de un reflux gastro eosfagian in somn.. cand acidul gastric noape ajunge in gat, pana sus in spatele nasului
5. ASA.. ca tratametul difera de la caz la caz. DAR Regimul alimentar corect fara acidulat, citrice, otet, lamai, usturoi.. un timp, REnnie de supt la culcare elimina iritatia prin reflux si simptomatica se inbunatateste
2. =rinitele inflamatorii.. legate de o deviatie sept nazal, de infectii dentare, au cel mai des mucoasa iritata, dureroasa, secretii
3. = rinita vasomotorie.. tine de tonusul vaselor sangvine, circulatia sangelui in corp, variatii a tensiunii arteriale, se infunda pe rand ba una a celalta parte
4. -= rinita hipertorfica este legata de folosirea in acces a picaturilor, este intretinuta si de un reflux gastro eosfagian in somn.. cand acidul gastric noape ajunge in gat, pana sus in spatele nasului
5. ASA.. ca tratametul difera de la caz la caz. DAR Regimul alimentar corect fara acidulat, citrice, otet, lamai, usturoi.. un timp, REnnie de supt la culcare elimina iritatia prin reflux si simptomatica se inbunatateste

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3laringita la fetita de 6 ani
- 7Durerea in piept - un sfat
- 7Secretii branzoase si urat mirositoare
- 4Sinuzita si rinita - operatie?
- 1Rinita acuta
- 8laringita!?
- 49Diferente Rinita cronica hipertrofica si Rinita cronica vasomotorie
- 0pete in gat, , , laringita
- 1laringita trenanta
- 8Sinuzită apoi rinită
- 16faringita granuloasa
- 4Tratament rinita, vasomotorie
- 6fetita de cand a intrat in colectivitate are laringite, bronsite, febra
- 2Rinita, rog dr Flueraru
- 3Probleme respiratorii, mucus
- 1Laringita spastică, laringomalacie
- 5Diagnostic de laringotraheobronsita
- 4Faringita-laringita, inca simt o durere in gat, seara cand e rece afara ma sageata in cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: