Respiratie urat mirositoare

11-08-2023
Roxydeaconu49
Nu este medic/terapeut
Roxydeaconu49
Bună ziua! Ma confrunt cu respirația urat mirositoare si nu știu cum sa scap de ea. Am o igiena dentara buna.Nu am carii. Am fost la ORL si nu a găsit nicio problema. Am făcut și un exudat fatingian si un raclat lingual. Acestea au ieșit bune. La stomac nu știu daca am ceva, nu am niciun simptom, nu ma doare burta etc.
Dimineața ma trezesc cu limba alba (doar in zona din spate, nu toata limba, dar și pe parcursul zilei am observat ca mi se albește limba. Am mai luat comprimate Septoral care ma ajuta pe moment, dar daca nu mai iau, intampin aceeasi problema. Ce pot sa mai încerc?
2 comentarii
0
11-08-2023, ora 22:42
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Test Helicobacyer pilori din fecale.
0
15-08-2023, ora 12:08
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov, Darste
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

iată câteva situații care pot genera halitoza în cazul dumneavoastră:

Probleme digestive: Deși nu aveți simptome specifice ale problemelor digestive, uneori halitoza poate fi legată de tulburări gastrice sau reflux acid. Ar fi bine să discutați cu medicul dvs.pentru a evalua această posibilitate.

Probleme ale gurii uscate: Gura uscată poate contribui la halitoză, deoarece saliva ajută la curățarea naturală a gurii de bacterii. Puteți încerca să consumați mai multă apă și să evitați factorii care pot provoca deshidratare.

Probleme sistemice: Uneori, afecțiuni medicale generale sau medicamentele pe care le-ați putea lua pot cauza halitoză. Dacă ați luat anumite medicamente sau aveți afecțiuni medicale, ar putea fi util să discutați cu medicul dvs. pentru a evalua dacă acestea ar putea contribui la problema dvs.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună din 2007

.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Miroși urât deși ai o igienă corectă? Câteva motive surprinzatoare
  • Un mic dispozitiv care elimină rapid respirația urât mirositoare
  • Combaterea respirației urât mirositoare
  • O combinație de bacterii este responsabilă pentru mirosul foarte urât al respirației
  •