Respiratie urat mirositoare
Bună ziua! Ma confrunt cu respirația urat mirositoare si nu știu cum sa scap de ea. Am o igiena dentara buna.Nu am carii. Am fost la ORL si nu a găsit nicio problema. Am făcut și un exudat fatingian si un raclat lingual. Acestea au ieșit bune. La stomac nu știu daca am ceva, nu am niciun simptom, nu ma doare burta etc.
Dimineața ma trezesc cu limba alba (doar in zona din spate, nu toata limba, dar și pe parcursul zilei am observat ca mi se albește limba. Am mai luat comprimate Septoral care ma ajuta pe moment, dar daca nu mai iau, intampin aceeasi problema. Ce pot sa mai încerc?
Dimineața ma trezesc cu limba alba (doar in zona din spate, nu toata limba, dar și pe parcursul zilei am observat ca mi se albește limba. Am mai luat comprimate Septoral care ma ajuta pe moment, dar daca nu mai iau, intampin aceeasi problema. Ce pot sa mai încerc?
2 comentarii
Bună ziua,
iată câteva situații care pot genera halitoza în cazul dumneavoastră:
Probleme digestive: Deși nu aveți simptome specifice ale problemelor digestive, uneori halitoza poate fi legată de tulburări gastrice sau reflux acid. Ar fi bine să discutați cu medicul dvs.pentru a evalua această posibilitate.
Probleme ale gurii uscate: Gura uscată poate contribui la halitoză, deoarece saliva ajută la curățarea naturală a gurii de bacterii. Puteți încerca să consumați mai multă apă și să evitați factorii care pot provoca deshidratare.
Probleme sistemice: Uneori, afecțiuni medicale generale sau medicamentele pe care le-ați putea lua pot cauza halitoză. Dacă ați luat anumite medicamente sau aveți afecțiuni medicale, ar putea fi util să discutați cu medicul dvs. pentru a evalua dacă acestea ar putea contribui la problema dvs.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
iată câteva situații care pot genera halitoza în cazul dumneavoastră:
Probleme digestive: Deși nu aveți simptome specifice ale problemelor digestive, uneori halitoza poate fi legată de tulburări gastrice sau reflux acid. Ar fi bine să discutați cu medicul dvs.pentru a evalua această posibilitate.
Probleme ale gurii uscate: Gura uscată poate contribui la halitoză, deoarece saliva ajută la curățarea naturală a gurii de bacterii. Puteți încerca să consumați mai multă apă și să evitați factorii care pot provoca deshidratare.
Probleme sistemice: Uneori, afecțiuni medicale generale sau medicamentele pe care le-ați putea lua pot cauza halitoză. Dacă ați luat anumite medicamente sau aveți afecțiuni medicale, ar putea fi util să discutați cu medicul dvs. pentru a evalua dacă acestea ar putea contribui la problema dvs.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs. sau apropiaților dvs., pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007
.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 4Halena cronica
- 22Stafilococ coagulazo-pozitiv
- 4halena sau o problema legata de amigdale
- 3am miros rau de la coronite
- 29limba alba incarcata si probleme intestinale
- 3Halena...
- 3expir miros de otet
- 3miros neplacut dimineata
- 7am probleme cu respiratia urat mirositoare, de cand sunt mica
- 1respiratie urat mirositoare
- 2respiratie urat mirositoare
- 6Faringolaringita subacuta.. trebuie sa iau antibiotic?
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 7Respiratie urat mirositoare
- 4Limba alba cu bubițe rosii
- 1Limba incarcata.
- 15Strat alb pe limba și sub limba, nod in gat și arsuri la stomac
- 2Bilute urat mirositoare; amigdalite
- 0Candidoza bucala?
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena Limba albicioasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: