expir miros de otet
Buna seara,
bunica mea se plange de foarte mult timp ca atunci cand expira se simta miros de otet ( nu acel miros neplacut in gura). Este speriata ca ia spus cineva ca poate fi semn de cancer. La plamani nu are nimic. Poate fi de la stomac sau unde sa mearga sa vada?
bunica mea se plange de foarte mult timp ca atunci cand expira se simta miros de otet ( nu acel miros neplacut in gura). Este speriata ca ia spus cineva ca poate fi semn de cancer. La plamani nu are nimic. Poate fi de la stomac sau unde sa mearga sa vada?
3 comentarii
Trebuie examinata de un medic generalist sau internist si acestia vor decide ulterior ce trebuie facut.
Multa sanatate!
Multa sanatate!
Buna seara! Eu m-as gandi si la diabet zaharat.Ar fi bine sa faca si o glicemie, Hb glicozilata, examen sumar de urina( corpi cetonici???); numai bine
Da poate fi vorba si de un diabet zaharat decompensat, afectiuni hepatice, diferite intoxicatii cu substante toxice, carii dentare, afectiuni pulmonare, afectiuni digestive...
De aceea consider ca trebuie sa o vada un internist sau un generalist pt a decide ce analize trebuie facute si conduita unui posibil tratament.
De aceea consider ca trebuie sa o vada un internist sau un generalist pt a decide ce analize trebuie facute si conduita unui posibil tratament.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa ce m-am operat colecist, nu suport mirosurile
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 2halena
- 4in gat
- 5Miros urat penis dupa spalare
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 3Halena...
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 8Am expectorat niste bilute din gat. Ce poate fi?
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 2miros neplacut al gurii..
- 4Miros neplacut si pete rosii pe capul penisului
- 2Senzatie de arsura la plamani si respiratie urat mirositoare
- 17Miros orgasm femei
- 1Miros urat din nas dupa operatie polipi
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Miros neplacut..?
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: