respiartia urat mirositoare
Salut! Numele meu este ANA si am o mare problema. De putin timp ma confrunt cu o problema legata de respiratie. Imi miroase gura foarte urit. Este jenant atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu. Nu imi dau seama de la ce. Eu banuiesc ca de la consumul excesiv de bauturi carbogazoase, produse cu coloranti sintetici.
Ce este drept nici alimentatia nu este cea corespunzatoare.Imi doresc foarte mult sa-mi rezolv aceasta problema. Dati-mi un sfat. Spuneti-mi ce tratament sa urmez.Dati-mi un sfat.
Daca va-ti confruntat si dumneavoastra vreodata cu aceasta problema, spuneti-mi ce sa fac.Cum sa procedez.
Va multumesc pentru intelegere.
Ce este drept nici alimentatia nu este cea corespunzatoare.Imi doresc foarte mult sa-mi rezolv aceasta problema. Dati-mi un sfat. Spuneti-mi ce tratament sa urmez.Dati-mi un sfat.
Daca va-ti confruntat si dumneavoastra vreodata cu aceasta problema, spuneti-mi ce sa fac.Cum sa procedez.
Va multumesc pentru intelegere.
3 comentarii
Consultati un medic homeopat la un medic cu experienta. Mirosul din gura are cauze profunde care nu pot fi vindecate cu medicamente chimice si depinde de multi factori, printre care si de alimentatie dar nu numai. Sucurile pe care le beti ar trebui evitate complet cat si orice produs cu acizi, conservanti si coloranti. Schimbati-va consecvent si modul de alimentatie cu unul sanatos.
Halena sau respiratia urat mirositoare are mai multe cauze:
-alimentatia, in general alimente precum usturoiul sau ceapa, dar care dispare odata cu elimarea alimentelor din organism;
-afectiuni ale stomacului si pt asta trebuie sa consultati un medic gastroenterolog pt investigatii;
-fumatul;
-probleme cu dantura etc.
Tratamentul halenei se prescrie in functie de cauza problemei si pt asta numai un medic va poate ajuta.
Numai bine!
-alimentatia, in general alimente precum usturoiul sau ceapa, dar care dispare odata cu elimarea alimentelor din organism;
-afectiuni ale stomacului si pt asta trebuie sa consultati un medic gastroenterolog pt investigatii;
-fumatul;
-probleme cu dantura etc.
Tratamentul halenei se prescrie in functie de cauza problemei si pt asta numai un medic va poate ajuta.
Numai bine!
Eu am avut probleme cu mirosul gurii din cauza ca aveam giardia...am luat un tratament cu seminte de bostan diminata pe stomacul gol...iar dupa un timp (1 an ) nu imi mai mirosea gura !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10respiratie urat mirositoare. Ajutor!
- 4Halena cronica
- 5cum scap de halena? i-am indepartat pe toti de mine!!
- 3Probleme digestive...
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 10respiratie urat mirositoare
- 5respirati urat mirostoare de o luna si ceva
- 2Halena din cauza unor carii?
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 1respiratie urat mirositoare
- 4respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 5Respiratie urat mirositoare
- 1Respirație urat mirositoare.
- 2Simt miros de naftalină cand vorbeste
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: