miros neplacut al gurii
Nu stiu ce poate fi, dar e foarte neplacut.Am in special seara si noaptea o anumita uscaciune a gurii si parca un gust amar.In plus desi sunt o femeie igienica si mananc foarte multa guma si bomboane mentolate, ma spal pe dinti...gura imi miroase urat.Mentionez ca de multe ori ma spal si 2 ori seara dar cu toate astea sotul imi spune ca miroase neplacut si si eu simt un gust ciudat si amar in gura.NU FUMEZ, NU CONSUM ALCOOL...dar de curand 1, 5 ani mi-am pus 5 dinti de portelan.Sa fie de la ei?ce puteti sa-mi spuneti, si ce tratament as putea urma.Mi-e jena, mai ales ca sunt cadru didactic si lucrez cu copiiii.Va multumesc.
3 comentarii
incercati sa faceti o clatire prelungita (5 minute) cu ulei de floarea soarelui continutul e scuipa in punga si se arunca la cos acea punga!!!
Apoi se racleaza (rade) dosul limbii cu marginea unei linguri si se spala acel depozit galbui care se aduna dupa aceasta gargara cu ceai de musetel cu putin bicarbonat de sodiu.
Poate fi de la acea lucrare, daca sub acea lucrare se strang resturi alimentare sau se carieaza dintele langa gingie. Multa sanatate si sa auzim de bine!
Apoi se racleaza (rade) dosul limbii cu marginea unei linguri si se spala acel depozit galbui care se aduna dupa aceasta gargara cu ceai de musetel cu putin bicarbonat de sodiu.
Poate fi de la acea lucrare, daca sub acea lucrare se strang resturi alimentare sau se carieaza dintele langa gingie. Multa sanatate si sa auzim de bine!
Aveti carii?! E foarte important sa va curatati si limba uneori!
curatarea limbii este esentiala in cadrul periajului pt ca majoritatea bacteriilor acolo se cantoneaza!incercati si asa exista posibilitatea sa va apara reflexul de voma daca insistati prea mult mai ales la baza limbii dar luati-o usor, treptat!multa bafta..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2miros neplacut la copil
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 1Miros urat in gura si probleme cu stomacul
- 5am un miros urat al corpului :(
- 41Miros urat in nas
- 3umflaturi pe limba, urat mirositoare
- 8Picioare mirositoare?
- 5Miros neplacut al gurii!
- 3imi miroase pielea
- 7simt ca nu mai suport, am un gust, miros si secretii absolut oribile; am facut o gramada de analize
- 2miros neplacut al gurii..
- 2Miros din nas gat
- 1de ce ii miroase gura
- 2miros urat in nas
- 7Uscaciune in nas si gat; miros diminuat
- 5NU MAI STIU CE SA FAC !
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 1Respiratie urat mirositoare
- 1Respirație urat mirositoare.
- 1Respirație urât mirositoare
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: