Respiratie urat mirositoare.
![cristina2aa](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Am probleme cu respiratia urat mirositoare. Am luat tratament pentru oxiuri, ma gandeam ca din acea cauza poate fi dar degeaba. Mi-am tratat si cariile si tot aceeasi problema o am de ceva timp. Tot timpul trebuie sa mestec guma. Ce as putea face sa scap de miros?
2 comentarii
![marie-ta](/arata_img.php?img=cont_175101.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
O vizita la gastroenterologie. Scoateti din alimentatie lucrurile asupra carora aveti suspiciuni, mancati lucruri simple gen supa zarzavat si carne fiarta separat (zeama de carne face rau la gastrita pentru ca aveti o gastrita).
![Dr. Dragomir (Parnia) Alina](/arata_img.php?img=cont_147331.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua! Trebuie sa fiti sigura ca aveti o igiena oro-dentara cat mai buna ( sa folositi o tehnica buna de periaj, ata dentara, apa de gura/dus bucal ). Cu acestea respectate, respiratia urat mirositoare nu ar trebui sa aiba o cauza dentara. Un control ORL si apoi gastoenterologie pot fi binevenite si sa elucideze cauza ( reflux gastroesofagian/ vegetatii adenoidiene etc ).
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 4Colon iritabil... fermentatii, gaze, dureri abdominale + dimineata halena
- 72secretii ale gatului
- 3respiartia urat mirositoare
- 3Halena...
- 3expir miros de otet
- 5Iritare nas si gat + miros neplacut
- 6miros urat in gura de aproape 3 ani
- 1respiratie urat mirositoare
- 2Senzatie de arsura la plamani si respiratie urat mirositoare
- 5Respiratie urat mirositoare