miros exagerat de metal in gura
buna ziua,
de ceva vreme, o luna, am pus o lucrare dentara din crom cobalt, dar am un miros exagerat de metal in gura in permanenta, iar gustul este schimbat la orice aliment/lichid. imi puteti spune care este cauza si ce se poate face?
nota:
este a 4 lucrare pe care o schimb, dar pana acum nu am avut aceasta problema.
multumesc,
de ceva vreme, o luna, am pus o lucrare dentara din crom cobalt, dar am un miros exagerat de metal in gura in permanenta, iar gustul este schimbat la orice aliment/lichid. imi puteti spune care este cauza si ce se poate face?
nota:
este a 4 lucrare pe care o schimb, dar pana acum nu am avut aceasta problema.
multumesc,
6 comentarii
Luati vreun medicament sau supliment alimentar ?
Probabil este o alergie de la continutul metalic al lucrarii. Eu am avut asa ceva de la o simpla plomba metalica in combinatie cu un supliment alimentar pe care il luam pentru ficat. Sunati la doctorul care v-a pus lucrarea si explicati-i cum stau lucrurile. El trebuie sa aiba experienta cu asa ceva.
Multumesc, sunt alergica la nichel. am facut deja programare la stomatolog.
o zi buna
o zi buna
In cazul alergiilor apre o alta simptomatologie, iar parerea mea personala este ca lucrarea nu este adaptata corespunzator.
Buna ziua dl.Prof.Dr. Giuseppe Scandale,
Va multumesc pentru raspuns, as mai avea o intrebare de clarificare: puteti sa imi spuneti daca crom cobalt isi schimba culoarea in negru? La perioada de proba, cand a scos lucrarea mirosea groaznic de putred si culoarea lucrarii pe interior era negru. Am intrebat, dar raspunsul a fost ca este normal.
va multumesc,
Va multumesc pentru raspuns, as mai avea o intrebare de clarificare: puteti sa imi spuneti daca crom cobalt isi schimba culoarea in negru? La perioada de proba, cand a scos lucrarea mirosea groaznic de putred si culoarea lucrarii pe interior era negru. Am intrebat, dar raspunsul a fost ca este normal.
va multumesc,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intepaturi groaznice in cap
- 9cred ca este o problema de natura stomatologica
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 72secretii ale gatului
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 1071miros corporal urit
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 4Mirosul urat al gurii + gustul ciudat
- 3respiratia urat mirositoare
- 4Pierderea partiala a mirosului
- 122pietricele urat mirositoare din amigdale
- 7respiratie urat mirositoare - apare la 15 min.
- 41Miros urat in nas
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 4miros urat al pielei
- 2Miros urit in in nara stinga
- 4Cazeum, respiratie urat mirositoare, mucus nazal abundent
- 2Hiposmie dupa o viroza
- 1Respirație urât mirositoare
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Tulburarile mirosului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: