miros exagerat de metal in gura

buna ziua,
de ceva vreme, o luna, am pus o lucrare dentara din crom cobalt, dar am un miros exagerat de metal in gura in permanenta, iar gustul este schimbat la orice aliment/lichid. imi puteti spune care este cauza si ce se poate face?
nota:
este a 4 lucrare pe care o schimb, dar pana acum nu am avut aceasta problema.
multumesc,
de ceva vreme, o luna, am pus o lucrare dentara din crom cobalt, dar am un miros exagerat de metal in gura in permanenta, iar gustul este schimbat la orice aliment/lichid. imi puteti spune care este cauza si ce se poate face?
nota:
este a 4 lucrare pe care o schimb, dar pana acum nu am avut aceasta problema.
multumesc,
6 comentarii

Luati vreun medicament sau supliment alimentar ?

Probabil este o alergie de la continutul metalic al lucrarii. Eu am avut asa ceva de la o simpla plomba metalica in combinatie cu un supliment alimentar pe care il luam pentru ficat. Sunati la doctorul care v-a pus lucrarea si explicati-i cum stau lucrurile. El trebuie sa aiba experienta cu asa ceva.

Multumesc, sunt alergica la nichel. am facut deja programare la stomatolog.
o zi buna
o zi buna

In cazul alergiilor apre o alta simptomatologie, iar parerea mea personala este ca lucrarea nu este adaptata corespunzator.

Buna ziua dl.Prof.Dr. Giuseppe Scandale,
Va multumesc pentru raspuns, as mai avea o intrebare de clarificare: puteti sa imi spuneti daca crom cobalt isi schimba culoarea in negru? La perioada de proba, cand a scos lucrarea mirosea groaznic de putred si culoarea lucrarii pe interior era negru. Am intrebat, dar raspunsul a fost ca este normal.
va multumesc,
Va multumesc pentru raspuns, as mai avea o intrebare de clarificare: puteti sa imi spuneti daca crom cobalt isi schimba culoarea in negru? La perioada de proba, cand a scos lucrarea mirosea groaznic de putred si culoarea lucrarii pe interior era negru. Am intrebat, dar raspunsul a fost ca este normal.
va multumesc,

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11intepaturi groaznice in cap
- 0lipsa mirosului
- 5cum scap de halena? i-am indepartat pe toti de mine!!
- 72secretii ale gatului
- 41miros neplacut al pielii la contactul cu apa
- 9amigdale
- 4paraziti intestinali au vreo legatura cu respiratia urat mirositoare?
- 1071miros corporal urit
- 3Sensibilitate miros, gastrita
- 4Repiratie urat mirositoare si gat uscat
- 41Miros urat in nas
- 11Miros fetid in ureche
- 2miros urat in nas
- 2respiratie urat mirositoare pe nas
- 1Respiratie urat mirositoare
- 1Miros de fum amar in nas cu stare de rau
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
- 6Parosmie
- 12Sinuzita cronica etmoidala