respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
Buna seara! Baietelul meu de 6 ani a fost operat in urma cu 10 zile de polipi.la vreo doua zile dupa operatie, respiratia lui a devenit foarte urat mirositoare. ne vine pur si simplu greata cand stam langa el, umple toata incaperea. la controlul de o sapta, mana ne-a spus ca e normal din cauza ranilor care nu s-au vindecat. eu simt totusi ca nu e ceva in regula pt ca mirosul e prea puternic. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Mutumesc!
4 comentarii
Buna ziua. Va rog sa precizati daca sunt prezente si alte simptome, cum ar fi: febra, secretii nazale, etc. Multumesc.
Buna ziua! Nu are febra, nici un alt simptom. Isi mai sufla nasul cateodata dar nu prea iese nimic, azi, de ex, a avut putine secretii galbui dar fara miros.
Pentru Madida. Salut. te rog sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu respiratia urat mirositoare dupa operatia de polipi ? numai bine !
Bună ziua. Va rog frumos, ne puteți ajuta și pe noi? Băiețelul nostru operat de 7 zile de polipi are o respirație înfricoșătoare, miroase atat de urat de nu ne putem apropia de el. Suntem în Germania, doctorii dau din umeri. Nu știm ce sa mai facem, suntem înnebuniți! Va rog frumos sa ne ajutați. Multumim
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3miros neplacut al gurii
- 4respiratie urat mirositoare
- 3EXPIRATIE urat mirositoare
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 6Halena sau altceva?
- 21bebe 1 an 5 luni otita seroasa-recomandare operatie polipi
- 14Halena-Cauze digestive
- 3expir miros de otet
- 2miros urat al gurii-rog medicii sa imi dea un raspuns
- 3infectie urat mirositoare din cerul gurii
- 1Respiratie urat mirositoare
- 3Sufar de halena fetida de un an. Nu stiu ce sa mai fac!
- 2Limba mea e tot timpul alba, e foarte incarcata
- 1Polipi nazali
- 10Operatie de polipi
- 0Indicatii post operatorii polipi si amigdale -copil de 4 ani
- 0Au scazut limfocitele
- 4Operatie polipi nazali și amigdalite
- 7Copil 8 ani - Multiple episoade de rinosinuzita, sinuzita bacteriana - se recomanda scoaterea polipi
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena operatia de polip nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: