respiratie urat mirositoare dupa operatia de polipi
Buna seara! Baietelul meu de 6 ani a fost operat in urma cu 10 zile de polipi.la vreo doua zile dupa operatie, respiratia lui a devenit foarte urat mirositoare. ne vine pur si simplu greata cand stam langa el, umple toata incaperea. la controlul de o sapta, mana ne-a spus ca e normal din cauza ranilor care nu s-au vindecat. eu simt totusi ca nu e ceva in regula pt ca mirosul e prea puternic. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Mutumesc!
4 comentarii
Buna ziua. Va rog sa precizati daca sunt prezente si alte simptome, cum ar fi: febra, secretii nazale, etc. Multumesc.
Buna ziua! Nu are febra, nici un alt simptom. Isi mai sufla nasul cateodata dar nu prea iese nimic, azi, de ex, a avut putine secretii galbui dar fara miros.
Pentru Madida. Salut. te rog sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu respiratia urat mirositoare dupa operatia de polipi ? numai bine !
Bună ziua. Va rog frumos, ne puteți ajuta și pe noi? Băiețelul nostru operat de 7 zile de polipi are o respirație înfricoșătoare, miroase atat de urat de nu ne putem apropia de el. Suntem în Germania, doctorii dau din umeri. Nu știm ce sa mai facem, suntem înnebuniți! Va rog frumos sa ne ajutați. Multumim
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6nod in gat, vomit des, respiratia urat mirositoare
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 21Halena - Mucus in gat
- 7Ma simt rau dupa operatie la nas
- 4baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
- 2respiratie urat mirositoare accentuata dupa plombare
- 7miros urat indiferent de numarul de spalari zilnice pe dinti
- 2respiratie urat mirositoare
- 2miros neplacut al gurii..
- 4Respiratia urat mirositoare!
- 2Problema halena incredibila tratata cu Tinizol?
- 2Miros urit in in nara stinga
- 6respiratie urat mirositoare
- 1Respiratie urat mirositoare
- 0Ajutati-ma - dupa operatie de polipi și amigdale copii
- 2Bilute urat mirositoare; amigdalite
- 2Simt miros de naftalină cand vorbeste
- 0Tratament polipi inflamati
- 1Miros urat si gust ciudat din gat
- 2Da sau nu operatiei de polipi
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena operatia de polip nazal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: