Bilute urat mirositoare; amigdalite
Buna ziua domn doctor, ma confrunt cu aceaisi problema de ani de zile, respirația urat mirositoare.
-Am rezolat problemele dentare
- m am operat de deviatie de sept la recomandarea medicului orl spunandu-mi ca aceasta este cauza principala.
- antibiotice am bagat la greu
Singura problema pe care o mai am si pe care am mers de la inceput dar medicul nu m a ascultat, amigdalita cronica, cazeum, bilute urat mirositoare!!! Amigdalitele imi sunt pline de asa ceva si desi golesc in acele cripte prin gargara sau ceva, tot ies... De prin spate sau pur si simplu din amigdala!! Sunt disperat cu aceasta problema e a 4 oara cand v a scriu
Eu am vrut sa le scot, am fost la 2 medici orl cand am fost in tara dar nici unu din ei nu vor sa mi le scoata!!! Zice ca atata timp cat aslo e in parametri normali, ei nu se baga!!! Ma dispera!!! Am aslo fix 200, acum un an era 230 si ceva dar am facut o luna moldamin si a scazut!!! Ce sa fac?? In februarie vin în tara... Vreau o soluție pentru această problemă care imi mănâncă ani din viataaaa
-Am rezolat problemele dentare
- m am operat de deviatie de sept la recomandarea medicului orl spunandu-mi ca aceasta este cauza principala.
- antibiotice am bagat la greu
Singura problema pe care o mai am si pe care am mers de la inceput dar medicul nu m a ascultat, amigdalita cronica, cazeum, bilute urat mirositoare!!! Amigdalitele imi sunt pline de asa ceva si desi golesc in acele cripte prin gargara sau ceva, tot ies... De prin spate sau pur si simplu din amigdala!! Sunt disperat cu aceasta problema e a 4 oara cand v a scriu
Eu am vrut sa le scot, am fost la 2 medici orl cand am fost in tara dar nici unu din ei nu vor sa mi le scoata!!! Zice ca atata timp cat aslo e in parametri normali, ei nu se baga!!! Ma dispera!!! Am aslo fix 200, acum un an era 230 si ceva dar am facut o luna moldamin si a scazut!!! Ce sa fac?? In februarie vin în tara... Vreau o soluție pentru această problemă care imi mănâncă ani din viataaaa
2 comentarii
1 un consult la gastrologie pentru a exlude Helicobacter... si refluxul gastro eosfagian
care intretin inflamatia pe faringe si amigdale
2 am scri pe forum Amigdalita cu caseum se trateaza usor prin Criptolisis cu Radiofrecventa
care intretin inflamatia pe faringe si amigdale
2 am scri pe forum Amigdalita cu caseum se trateaza usor prin Criptolisis cu Radiofrecventa
Bună Denizel, am si eu aceasi problema, te inteleg enorm, te rog mult de tot sa-mi lasi un numar, facebook orice sa ma ajuti si pe mine cu tot ce stii, sfaturi. Te implor!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5respiratie urat mirositoare, nu am carii sau alte probleme dentare
- 4Halena cronica
- 8Mucus in fecale...De ce?
- 2Imi miroase foarte urat gura si cand ma trezesc, si dupa spalarea pe dinti si in cursul zilei
- 4in gat
- 3Halena...
- 3miros neplacut al cavitatii bucale
- 2Gust amar dimineata si respiratie urat mirositoare
- 4baiat de 14 ani caruia de un timp ii miroase gura foarte tare
- 5Miros neplacut al gurii!
- 3gingie albastra dupa ce mi-am pus o lucrare din semiportelan
- 15Respiratie urat mirositoare
- 2Senzatie de arsura la plamani si respiratie urat mirositoare
- 7Respiratie urat mirositoare
- 3Sufar de halena fetida de un an. Nu stiu ce sa mai fac!
- 2Probleme digestive
- 9Ajutor! respiratia urat mirositoare, cazeum la amigdalite, limba alba, secretii in gat, deviatie de
- 2Respiratie urat mirositoare
Mai multe informații despre: Respiratia urat mirositoare Halena mirosul neplacut al respiratiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: