Recomandare doctor endocrinolog bun

12-12-2008
melek_rlk
Nu este medic/terapeut
melek_rlk
imi poate spune si mie cineva numele unui doctor endocrinolog bun? astazi am facut cunostintza cu unul foarte nesimtzit: care a vorbit la telefon jumatate din timpul consultatiei. si care a ajuns la concluzia ca sant grasa ca sant stresata si mananc eu eu care mananc cat o vrbiutza si care m-am ingrasat in urma unor injectii cu hidrocortizon 30 de kilograme, doamna 'doctor' Denisa Hodărnescu de la spitlul Parhon a insistat sa precizeze ca nu de la hidrocortizon m=am ingrasat si mi=a prescris extraveral.tonul cu care mi-a vorbit a fost...nu am cuvinte. sa nu zic prost, zic cel mai superficial si cel mai putin bun doctor este denisa Hodarnescu clar.
7 comentarii
0
12-12-2008, ora 16:12
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Vrei numai din Bucuresti?
Daca nu, in Timisoara este un spital foarte bun pentru boli endocrinologice!
0
13-12-2008, ora 17:52
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Iti pot recomanda medicul meu endocrinolog, dna.dr Nitescu Delia, care are un cabinet in incinta Pol.Vitan.
Spuneti-mi daca doriti nr dansei de tel.Dupa parerea mea este un medic foarte bun care iti explica totul pe indeletele!
Alisuk pupicei draguta
0
14-12-2008, ora 10:48
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Si eu Jakie, multi !!!!!!!!!!!!!!
0
14-12-2008, ora 18:16
melek_rlk
Nu este medic/terapeut
melek_rlk
merci frumos. un nr de tel ar fi perfect
0
14-12-2008, ora 20:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ok, am sa iti las nr de tel intr-un mesaj privat!
0
04-01-2009, ora 23:36
lio76
Nu este medic/terapeut
lio76
Hello Alis,

Spune-mi mie te rog ce edocrinolog bun exista in timisoara?
Am 32 de ani, chisturi de 32 mm max pe ambii sani.
De 2 -3 ani nu folosesc anticonceptionale, nu am reusit sa raman insarcinata. Sufar si de amenoree, toata viata menstruatia la mine a durat vreo 2 zile.

Am primit recomandari de la o doctorita homeopata sa imi fac niste analize pentru hormonii stresului si cei sexuali inainte de a lua un tratament.

Mai ales ca tratamentul primit de la medicul alopat mastodynon si mastoprofen nu este indicat sa fie combinat - asa mi-a spus doctorita homeopata -.
0
10-01-2009, ora 10:13
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Lio76, Aliss mi-a spus sa caut aici sa-ti dau cateva informatii despre un medic bun in Timisoara.Eu am fost acum o luna internata acolo si sunt f.multumita.O sa-ti trimit si un mail in caz ca nu mai intri pe acest subiect.
D-na Prof.Dr.Ioana zosin este sefa clinici de endo de la Judetean, un om cu vaste cunostinte daca dai pe google vei vedea cat de vaste.Iti dau nr.de tel in mail.
Numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Stresul și sistemul imunitar
  • În ce mod ajută stresul memoria
  • Stresul din timpul sarcinii poate afecta dezvoltarea fătului (studiu)
  • Stresul la locul de muncă
  • Menținerea siluetei, mai dificilă azi decât în anii ’80
  • Cum se reactivează virusul herpetic în condiții de stres
  • Anxietatea și stresul cronic pot crește riscul dezvoltării tulburărilor psihiatrice
  • De ce nu e suficient sportul pentru a slăbi?
  • Cum gestionăm stresul?
  •