Recomandare doctor endocrinolog bun
imi poate spune si mie cineva numele unui doctor endocrinolog bun? astazi am facut cunostintza cu unul foarte nesimtzit: care a vorbit la telefon jumatate din timpul consultatiei. si care a ajuns la concluzia ca sant grasa ca sant stresata si mananc eu eu care mananc cat o vrbiutza si care m-am ingrasat in urma unor injectii cu hidrocortizon 30 de kilograme, doamna 'doctor' Denisa Hodărnescu de la spitlul Parhon a insistat sa precizeze ca nu de la hidrocortizon m=am ingrasat si mi=a prescris extraveral.tonul cu care mi-a vorbit a fost...nu am cuvinte. sa nu zic prost, zic cel mai superficial si cel mai putin bun doctor este denisa Hodarnescu clar.
7 comentarii
Vrei numai din Bucuresti?
Daca nu, in Timisoara este un spital foarte bun pentru boli endocrinologice!
Daca nu, in Timisoara este un spital foarte bun pentru boli endocrinologice!
Iti pot recomanda medicul meu endocrinolog, dna.dr Nitescu Delia, care are un cabinet in incinta Pol.Vitan.
Spuneti-mi daca doriti nr dansei de tel.Dupa parerea mea este un medic foarte bun care iti explica totul pe indeletele!
Alisuk pupicei draguta
Spuneti-mi daca doriti nr dansei de tel.Dupa parerea mea este un medic foarte bun care iti explica totul pe indeletele!
Alisuk pupicei draguta
ok, am sa iti las nr de tel intr-un mesaj privat!
Hello Alis,
Spune-mi mie te rog ce edocrinolog bun exista in timisoara?
Am 32 de ani, chisturi de 32 mm max pe ambii sani.
De 2 -3 ani nu folosesc anticonceptionale, nu am reusit sa raman insarcinata. Sufar si de amenoree, toata viata menstruatia la mine a durat vreo 2 zile.
Am primit recomandari de la o doctorita homeopata sa imi fac niste analize pentru hormonii stresului si cei sexuali inainte de a lua un tratament.
Mai ales ca tratamentul primit de la medicul alopat mastodynon si mastoprofen nu este indicat sa fie combinat - asa mi-a spus doctorita homeopata -.
Spune-mi mie te rog ce edocrinolog bun exista in timisoara?
Am 32 de ani, chisturi de 32 mm max pe ambii sani.
De 2 -3 ani nu folosesc anticonceptionale, nu am reusit sa raman insarcinata. Sufar si de amenoree, toata viata menstruatia la mine a durat vreo 2 zile.
Am primit recomandari de la o doctorita homeopata sa imi fac niste analize pentru hormonii stresului si cei sexuali inainte de a lua un tratament.
Mai ales ca tratamentul primit de la medicul alopat mastodynon si mastoprofen nu este indicat sa fie combinat - asa mi-a spus doctorita homeopata -.
Lio76, Aliss mi-a spus sa caut aici sa-ti dau cateva informatii despre un medic bun in Timisoara.Eu am fost acum o luna internata acolo si sunt f.multumita.O sa-ti trimit si un mail in caz ca nu mai intri pe acest subiect.
D-na Prof.Dr.Ioana zosin este sefa clinici de endo de la Judetean, un om cu vaste cunostinte daca dai pe google vei vedea cat de vaste.Iti dau nr.de tel in mail.
Numai bine!
D-na Prof.Dr.Ioana zosin este sefa clinici de endo de la Judetean, un om cu vaste cunostinte daca dai pe google vei vedea cat de vaste.Iti dau nr.de tel in mail.
Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12emotivitate - imi tremura mainile, exagerat de tare!
- 7Imi e cam rau
- 3154 cm si 95 de kg si ma chinui de multi ani cu diverse diete
- 3am 17 ani si vreau sa slabesc
- 4Cum sa slabesc 10-20 kg?
- 5Ce stiti despre medicamentul de slabit Slim Ball-Formula?
- 6Amorteala, jena, presiune usoara in moalele capului
- 14Ajutorrr!!!!! cum sa slabesc in cat mai scurt timp?
- 14Vreau sa slabesc
- 4buna... e o sansa sa slabesc?
- 6Hipertensiune arteriala oscilanta - recomandari
- 0Probleme hormonale?
- 3vreau sa slabesc
- 5Asa vei slabi sanatos
- 1dependenta pastile de slabit
- 2in ultimele doua luni am tot facut exercitii (abdomene, genoflexiuni) si tot nu reusesc sa slabesc
- 1Cum evit ingrasarea, cum slabesc in aceste conditii?
- 2Amitripilina si xanax
- 14Nu reuses sa slabesc indiferente ce as face
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tulburarea acută de stres
- Tulburarea post-traumatică de stres
- Gastrita indusa de stres
- Stresul - „boala” secolului
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit