Pierd masă musculară
Bună ziua!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
Am 54 de ani, înălțime 1, 57 m, greutate 48 kg. De 2 zile observ că slăbesc, acum câteva zile aveam 50 kg. Mănânc normal, mă simt destul de energică, chiar nu am stare, doar că din cauza situației actuale, ies pe afară o dată la 2-3 zile. Istoricul meu medical: am tiroidită autoimună și osteoporoză. Medicație: seleniu, Sanohepatic colesterol ( am colesterol mare), Alpha D3, Calciu 10 zile pe lună și Actonel săptămânal. De felul meu am fost și sunt slabă, cu perioade în care slăbesc (dacă am probleme personale) sau mă îngraș dacă manânc multe dulciuri. Acum totuși mă simt prea ”ușoară”, parcă m-am ”topit”. Vă mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Ce ar trebui sa fac pentru a scapa de burta?
- 5familia mea imi face rau?
- 6vreau sa slabesc cat mai repede si sa nu ma mai ingras la loc
- 742Herbalife?
- 3As dori parerea unui nutritionist
- 7diete de slabire
- 0vreau sa ma ajutati si pe mine?
- 9dieta cu lamai
- 10voi cum ati reusit sa slabiti?
- 2533capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- 8Super Slim - afecteaza sanatatea?
- 2Vreau sa slabesc!
- 2ceaiul verde si slabirea
- 3m-am ingrasat cu 10 kg
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 3vreau sa slabesc
- 1Proteine pt densitatea masei musculare.
- 4Greata si scadere in greutate
- 1Pierderea masei musculare dupa o perioada de slabit
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
Mai multe informații despre: Slabirea Masa musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: