menopauza si slabirea
am 50 de ani 180 cm inălţime şi 90 de kg. aş dori să slăbesc dar ştiu ca din cauza perioadei prin care trec acest lucru nu este aşa uşor. Recomandaţi-mi un tratament in primul rind pentru fenomenele menopauzei şi poate şi pentru slăbit
4 comentarii
Le poti imbina pe amandoua intr-un sg program, depinde cat iti permiti sa investesti in sanatatea ta.Daca vrei sa vorbim-.Sanatate
Exact acum este momentul să slăbiţi ! Cine nu slăbeşte la menopauză, slăbeşte MULT mai greu după aceea. Este bine să faceţi mai intii un consult care să excludă o problemă tiroidiană, apoi apelaţi la un regim naturist.
Du-te cu incrdere la un homeopat bun. Eu am intrat la menopauza la 42 de ani, si daca n-as fi descoperit homeopatia, sincer, nu stiu ce s-ar fi ales de mine, mai ales ca menopauza nu era singura problema.
Acum, cu tratament homeopat, ma simt asa de bine in pielea mea, cum nu m-am simtit de mult. Si nu mai am nici unul din simptomele suparatoare ale menopauzei (depresii, schimbari de greutate, bufeuri, insomnii, toane). Am vazut foarte multe femei care aproape au innebunit la menopauza. Eu sant acum mai echilibrata ca oricand, arat cu 10 ani mai tanara, si.mi-e bine.
Succes si tie!
Acum, cu tratament homeopat, ma simt asa de bine in pielea mea, cum nu m-am simtit de mult. Si nu mai am nici unul din simptomele suparatoare ale menopauzei (depresii, schimbari de greutate, bufeuri, insomnii, toane). Am vazut foarte multe femei care aproape au innebunit la menopauza. Eu sant acum mai echilibrata ca oricand, arat cu 10 ani mai tanara, si.mi-e bine.
Succes si tie!
Mai devreme sau mai tarziu, in viata fiecarei femei intervine o perioada numita climax sau menopauza. Simptomele care însoţesc menopauza nu sunt întotdeauna plăcute. Exista însă un produs care poate fi de mare ajutor in aceasta situatie. -
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 2dupa fiecare dieta pun inapoi imediat
- 6vreau sa slabesc
- 4epilepsie? cum sa scad in greutate?
- 2sarcina sau menopauza?
- 3menopauza si diabet... e grav?
- 8Vreau sa slabesc 4-5 kg
- 14Boala autoimuna ??
- 7doresc sfaturi pt diete
- 14Ajutorrr!!!!! cum sa slabesc in cat mai scurt timp?
- 0dieta cu supa de varza
- 6slabire rapida: 15 kg intr-o luna?
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 2am slabit brus 10kg
- 2vreau sa slabesc la burta
- 60Operatii de slabit
- 3vreau sa slabesc
- 4Vreau sa slabesc
- 2Vreau sa scad in greutate
- 2Cum ați slăbit?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Sangerarea vaginala in menopauza