Pastile de slabit?

29-03-2011
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Ma tot intreb...pastilele astea de slabit nu au efecte secundare? M-am gandit si eu sa folosesc dar parca am o retinere, poate o sa folosesc dupa 18 ani incolo...cineva imi spune si mie cum sunt mai exact aceste pastile si daca sunt eficiente?
6 comentarii
0
29-03-2011, ora 11:03
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Eu spun că nu este sănătos defel să recurgi la astfel de metode pentru a pierde greutate. Într-adevăr există efecte secundare ale pastilelor şi anume deshidratare: au în general efect laxativ şi astfel te fac să bei mai multă apă, dar dacă nu bei ai putea avea probleme. Alt efect secundar pe care îl ştiu este tulburarea respiratorie, senzaţia că te sufoci, în unele cazuri transpiraţii, somn tulburat şi nu numai. Apoi pastilele de slăbit or avea efect pe moment, poate că taie senzaţia de foame, dar nu le vei putea lua o viaţa întreagă. Când va sosi momentul să renunţi la ele va apărea efectul yoyo, ceea ce înseamnă că rişti nu numai să recuperezi kilogramele pierdute, dar chiar să pui mai multe la lor.

Pentru a slăbi în mod sănătos îţi recomand o dietă echilibrată şi sport. Ceea ce înseamnă: multe legume, carne slabă, peşte. Evită asocierea carbohidraţilor(paste, cartofi, pâine) cu lipidele(şuncă, mezeluri, carne, lapte integral, smântână, caşcaval, brânzeturi integrale). Consumă numai cereale din grâu complet, renunţă la făina albă, la zahăr, la produsele de patiserie şi la semi-preparate, la fast-food.

Încearcă să faci combinaţii asemănătoare:
lapte degresat cu cereale din grâu integral, fără adaus de zahăr.
ouă(omletă, fierte, ochiuri) pregătire în ulei de măsline cu broccoli, conopidă, fasole verde, mazăre, salate.
carne însoţite de legume.
Ai grijă de asemenea la consumul fructelor, e adevărat că au multe vitamine, dar au, de asemenea, mulţi carbohidraţi. Mănâncă mere, portocale, nu le combina şi nu bea numai sucul din nele. Fructele pierd fibrele prin stoarcere, ceea ce ne îngreunează digestia.

Succes şi nu recurge la medicamente, fereşte-te pe cât poţi de chimicale pentru sănătatea ta!
0
29-03-2011, ora 17:16
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Pana la 25 ani corpul ne da ascultare. Adica avem posibilitatea sa actionam mai mult dupa dorintele nostre. Este foarte usor de dat jos sau de adaugat cateva kg. Bineinteles ca trebuie sa facem un pic de sport, sa renuntam la dulciuri sau o dieta. Insa trebuie sa stim clar si bine: adolescentii au capacitatea de asi modifica metabolismul mult prea usor. Asta inseamna ca pot sa scada in greutatea repede si fara mari eforturi. Iar pastilele si alte medicatii sunt pentru cei de peste 30-35 cand metodele simple si usoare nu mai dau roade.
Multa sanatate
0
29-03-2011, ora 20:28
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Va multumesc frumos pentru raspunsuri, chiar am gasit raspunul la intrebare din comentariile dvs. !
0
30-03-2011, ora 09:41
useranonim
Nu este medic/terapeut
useranonim
Să-ţi fie cu folos!
0
01-06-2011, ora 19:36
andutzza
Nu este medic/terapeut
andutzza
si cat costacel mai ieftin produs?
0
02-11-2012, ora 15:34
nyx
Nu este medic/terapeut
nyx
lasati prostiile..mancati sanatos si faceti miscare..altfel mai tarziu dupa ce veti lua aceste pastile veti plange..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.